OGROMNO SRCE RAJAKOVIĆA I NJEGOVE ŽENE: Trener Toronta će DONIRATI OGROMAN novac NJIMA posle svake utakmice!

Autor:

Sport

24.01.2024

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potez vredan svakog poštovanja.

OGROMNO SRCE RAJAKOVIĆA I NJEGOVE ŽENE: Trener Toronta će DONIRATI OGROMAN novac NJIMA posle svake utakmice!

Foto: Tanjug/AP

Darko Rajaković i njegova supruga Gaga pokazali su ogromnu veličinu.

Oni će za svaku asistenciju Toronto Reptorsa ove sezone donirati 20 dolara za tri dečije bolnice, a jedna od njih se nalazi i u Beogradu.

Reptorsi su na poslednjih 27 utakmica upisali minimum 25 asistencija, što je četvrti najduži niz u istoriji NBA lige, a to ujedno znači i da bi srpski stručnjak donirao oko 500 dolara nakon svakog meča.

Ukupan broj asistencija tima iz Kanade ove sezone je 1.302, što znači da je za humanitarne svrhe prikupljeno 26.040 dolara.

Do kraja regularnog dela sezone Torontu je preostalo da odigra još 38 utakmica i nema sumnje da će svi navijati da Reptorsi u tim mečevima naprave što je više moguće asistencija.

Podsetimo, prvi trener Toronto Raptorsa bio je veliki prijatelj sa Dejanom Milojevićem, a nakon nedavne pobede njegovog tima nad Majamijem rezultatom 121:97, govorio je o Dekiju i njihovom poslednjem razgovoru..

Šaljem najdublje saučešće porodici mog bliskog prijatelja, koji je nažalost preminuo jutros. Poznajemo se još otkako sam bio tinejdžer. Bio je uzor, veliki igrač, trener, čovek i suprug. Bio je neko kome sam se iskreno divio i imao sam ogromno poštovanje prema njemu. Nažalost, njegovo srce je prestalo da radi, ostavio je za sobom suprugu i dvoje dece, kao i bogatu zaostavštinu. Ovo je jako tužan dan za ceo košarkaški svet - rekao je Rajaković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading