GROBARI U EKSTAZI! VRAĆA SE Aleksa Avramović!

Autor:

Sport

21.01.2024

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda je konačno iza njega.

GROBARI U EKSTAZI! VRAĆA SE Aleksa Avramović!

Foto: Starsport

Lepe vesti stižu iz tabora Partizana. Aleksa Avramović će biti spreman da zaigra posle duže pauze zbog povrede noge u ponedeljak u okviru 17. kola AdmiralBet ABA lige kada crno-beli budu dočekali Megu, kako saznaje "Mocart sport"

Srčani plejmejker crno-belih se povredio 7. decembra na meču protiv Olimpije Milano u "Štark areni" kada je prema rečima Željka Obradovića doživeo prelom noge.

Očekivalo se tada da će biti van terena barem do sredine februara, ali kako je vreme odmicalo tako je postalo jasno da situacija nije toliko ozbiljna kako je u prvi mah izgledalo.

Avramović je ubrzo skinuo zaštitnu čizmu, a prethodnih desetak dana je sa timom i trenirao je punim intenzitetom. U ponedeljak će biti prilika da ga Obradović uvrsti u tim prvi put posle više od mesec dana pauze.

Podsetimo, ulaz u halu će biti besplatan u znak sećanja na Dejana Milojevića koji je tragično preminuo.

 

 

Crno-beli su pozvali sve navijače da dođu na meč u crnim majicama ili duksericama.

Što se situacije na tabeli AdmiralBet ABA lige tiče, Partizan trenutno zauzima četvrtu poziciju sa skorom 12-4, dok je Mega sa devet pobeda uz sedam poraza.

U prvom meču ova dva tima ove sezone, Mega je šokantno slavila rezultatom 88:86, a crno-beli će imati priliku da im se revanširaju.

Atmosfera na tribinama ipak će biti u znaku Dejana Milojevića, a nema sumnje da će biti izuzetno emotivno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading