ŠOK ZA BIVŠEG KOŠARKAŠA ZVEZDE MERIDIANBET! Vildoza iznenada OSTAO bez milion EVRA!

Autor:

Sport

15.01.2024

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinski reprezentativac moraće duboko da zavuče ruku u džep.

ŠOK ZA BIVŠEG KOŠARKAŠA ZVEZDE MERIDIANBET! Vildoza iznenada OSTAO bez milion EVRA!

Foto: www.profimedia.rs

Španski klub Baskonija objavio je na zvaničnom sajtu odluku Suda u Vitoriji prema kojoj Luka Vildoza zbog potpisa ugovora sa Crvenom zvezdom Meridianbet prošle godine, mora da plati španskom evroligašu astronomskih milion evra!

Odluka je doneta nakon spora koji je trajao više od godinu dana po povratka igrača iz Milvoki Baksa u Evropu. Baskonija je tvrdila da je njegov ugovor sa klubom i dalje bio važeći po povratku i da je bilo koji tim koji je želeo da ga angažuje morao da plati obeštećenje.

Argentinac je, podsetimo, bez ikakve kompenzacije otišao u redove Crvene zvezde Meridianbet i posle odluke Arbitražnog suda moraće da isplati odštetu klubu iz Vitorije.

Foto: Starsport

Luka Vildoza iz vremena dok je igrao za Crvenu zvezdu Meridianbet

- Sud u Vitoriji podržao je tvrdnje košarkaškog kluba Baskonija u tužbi koju je klub podneo protiv gospodina Luke Vildoze. Presuda nalaže da gospodin Vildoza mora da plati klubu jedan milion evra kao kompenzaciju usled jednostaranog okončanja ugovora usled odlaska u NBA i kasnijeg povratka u Evropu - stoji u saopštenju Baskonije, uz konstataciju da će protiv igrača biti podneta dodatna tužba.

Argentinac je s Malog Kalemegdana prešao u redove Panatinaikosa, ali je nedavno doživeo povredu zbog koje je operisan i čeka ga jednomesečna pauza.

Španska ekipa trenutno zauzima 10. mesto evroligaške tabele i na deobi je 7. pozicije sa skorom 11-10, jer ovaj bilans imaju još sedmi Olimpijakos, osmi Monako i deveti Partizan.

Ono što je posebno zanimljivo da izabranici Duška Ivanovića u narednom 22. kolu Evrolige gostuju upravo Zvezdi Meridianbet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading