PRAVI GOSPODIN: Janis Sferopulos PISAO NA SRPSKOM! Trener Zvezde Meridianbet ODUŠEVIO DELIJE!

Autor:

Sport

07.01.2024

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postaje ljubimac navijača.

PRAVI GOSPODIN: Janis Sferopulos PISAO NA SRPSKOM! Trener Zvezde Meridianbet ODUŠEVIO DELIJE!

Foto: Starsport, Shutterstock

Janis Sferopulos

Danas je Božić, najradosniji praznik kod Hrišćana. Započinje ponoćnom ili jutarnjom liturgijom koja se služi u svim pravoslavnim crkvama i manastirima, a nakon nje se mogu pričestiti svi oni koji su postili Božićni post. Vernici koji se ne pričešćuju, mogu uzeti naforu. Na današnji dan ljudi se međusobno pozdravljaju rečima “Hristos se rodi”, a otpozdravljaju sa “Vaistinu se rodi”, a takav način pozdravljanja traje sve do Bogojavljenja, kada se koristi pozdrav “Bog se javi”, a otpozdravlja sa “Vaistinu se javi”

Trener košarkaša Crvene zvezde Meridianbet Janis Sferopulos u skaldu sa tradicijom zemlje u kojoj radi čestitao je najradosniji praznik, a koristio je ćirilicu.

- MIR BOŽJI, HRISTOS SE RODI - stoji u objavi Sferopulosa.

 

 

Što se tiče košarkaša Crvene zvezde Meridianbet, oni su poraženi su na teškom gostovanju u Ljubljani u okviru 15. kola AdmiralBet ABA lige.

Izabranici Janisa Sferopulosa položili su oružje pred Cedevita Olimpijom, krajnji rezultat bio je 96:86, a ovaj poraz dolazi nakon savršene evroligaške sedmice kada su redom padali Fenerbahče i večiti rival Partizan.

Umor je uzeo danak, Zvezda Meridianbet nije imala dovoljno energije, a ovo je svakako bio poraz koji ih ne boli toliko, jer su i dalje na čelu regionalnog šampionata, sa dve pobede više u odnosu na prve pratioce Partizan i upravo Cedevita Olimpiju.

Crveno-bele očekuje meč protiv Asvela u Vilerbanu, a to će biti prilika da nastave pobednički niz u Evroligi.

Zvezda Meridianbet zauzima 13. mesto u najkvalitetnijem košarkaškom takmičenju u Evropi sa skorom 8-11.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading