PROMENE U BARSELONI? Grimau su dani ODBROJANI! Menja ga dobro POZNATO ime!

Autor:

Sport

01.01.2024

23:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kataloncima ne cvetaju ruže ove sezone.

PROMENE U BARSELONI? Grimau su dani ODBROJANI! Menja ga dobro POZNATO ime!

Foto: Starsport

Nedavno se pojavila informacija da su Rodžeru Grimau odbrojani dani na klupi Barselone, a kao jedan od kandidata pominjao se selektor Srbije Svetislav Pešić.

Ipak, sportski direktor Katalonaca Huan Karlos Navaro demantovao je mogućnost da se trofejni stručnjak vrati u "staro jato", kao i da Grimau ima apsolutno poverenje uprave.

Međutim, glasine oko smene proslavljenog košarkaša ne jenjavaju, pa bi po svoj prilici ipak mogla da usledi promena na treneskoj klupi Blau Grane. Nekoliko trenera se pominje kao opcija, a poslednji je na spisak uvršten i Dimitris Itudis!

 

 

Doskorašnji trener Fenerbahčea i kum trenera Partizana Željka Obradovića, nema angažman otkako je dobio otkaz u velikanu iz Istanbula.

Sa druge strane, navodno će se prema pisanju specijalizovanog košarkaškog novinara Nemanje Žoriča, Barselona vrlo brzo rastati sa Grimauom. On bi samim tim postao sedmi trener koji ne bi kompletirao celu sezonu Evrolige.

Ostaje da se vidi da li su u pitanje nove spekulacije ili će bivši strateg Fenera i moskovskog CSKA preuzeti kormilo Katalonaca, sa ciljem da dovede Barsu na krov Evrope.

Foto: Starsport

Dimitris Itudis

Katalonci posle 17 odigranih mečeva zauzimaju visoko treće mesto na evroligaškoj tabeli, sa skorom 11-6, a u duplom kolu elitnog ranga imaju velike ispite.

Već u sredu od 21 čas dočekuju najljućeg rivala Real Madrid, a dva dana kasnije će na istom mestu ugostiti Baskoniju, koju sa klupe predvodi Duško Ivanović, bivši trener Crvene zvezde Meridianbet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading