SAOPŠTENJE ARMANIJA, A TIČE SE DOLASKA DELIJA: Ustanovljena PRAVILA! Karte sa imenom i SVIM DETALJIMA O KUPCU!

Autor: M. M.

Sport

29.12.2023

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"A zbog zaštite javnog reda, bezbednosti i sigurnosti..."

SAOPŠTENJE ARMANIJA, A TIČE SE DOLASKA DELIJA: Ustanovljena PRAVILA! Karte sa imenom i SVIM DETALJIMA O KUPCU!

Foto: Starsport

Košarkaše Crvene zvezde Meridianbet uskoro očekuje gostovanje u Milanu, domaćem Armaniju, u okviru Evrolige.

U pitanju je duel 21. kola elitnog takmičenja, do kojeg će oba tima odigrati nekoliko mečeva prethodno. Međutim, iz više razloga gostovanje crveno-belih na severu Italije privlači veliku pažnju. 

Nedavno je Šabaz Nejpir nakon očajnog izdanja na Malom Kalemegdanu otišao posle svega nekoliko meseci. Zapravo se vratio u Armani i već u prvim mečevima delovao znatno ubedljivije nego u Beogradu. To bi moglo da izazove gnev delija, koje ujedno nešto južnije na Apeninima nisu rado viđeni gosti. O čemu se radi? Zvezdini navijači su početkom 2023. ispred stadiona Olimpiko u Rimu napali tifoze Rome, te im u huliganskom svetu zadali najteži moguću udarac otevši nekoliko zastava. 

- Prefekt pokrajine Milano odlučio je da zbog zaštite javnog reda, bezbednosti i sigurnosti, a u vezi sa utakmicom Milana i Crvene zvezde koja će biti odigrana 11. januara u Asađo Forumu ustanovi sledeća pravila. Zabrana prodaja karata gostujućim navijačima, moći će da ih kupe samo stanovnici regije Lombardija. Samo će prodavati karte sa imenom, ali i samo one koje poseduju sve detalje o kupcu - poručili su iz milanskog Armanija.

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet prethodno će igrati sa Igokeom, Fenerbahčeom, Partizanom i Asvelom. Crveno-beli su 15. tim Evrolige sa 6-11, dok je Armani dva mesta ispred sa 7-10.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading