NOVE INFORMACIJE O DOLASKU MELIJA U PARTIZAN! Izjasnio se Željko Obradović! Ostoja Mijailović POTVRDIO!

Autor: M. M.

Sport

26.12.2023

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrde domaći mediji.

NOVE INFORMACIJE O DOLASKU MELIJA U PARTIZAN! Izjasnio se Željko Obradović! Ostoja Mijailović POTVRDIO!

Foto: Starsport

Zoran Savić i Željko Obradović

Kao bomba je danas odjeknula vest da Partizan namerava da angažuje zvezdu italijanske reprezentacije i košarkaša Armanija Nikola Melija.

Vest je plasirao "Korijere delo sport", a prema saznanjima domaćeg "Sport kluba", od tog posla nema ništa. Kako tvrde, direktrno od Željka Obradovića i Zorana Savića. 

- Željko Obradović i generalni menadžer Zoran Savić nijednog trenutka nisu razgovarali niti razmišljali o angažovanju košarkaša Olimpije iz Milana kome na kraju sezone ističe ugovor. Mediji sa Apeninskog poluostrva su naveli i da je klub iz Humske spreman za igrača koji će u 2024. napuniti 33 godine da plati ogromnih 2.5 miliona evra. Partizan je ne tako lako uspeo da „zatvori“ budžet za Džejmija Smita, koji je pre nekoliko dana došao među crno-bele - tvrdi pomenuti medij.

Reči Željka Obradovića potvrdio je i Ostoja Mijailović. 

- Mi u klubu nikada nismo razgovarali o Meliju, ono što bih želeo da kažem da momcima kojima ističe ugovor, a kojima je stručni štab zadovoljan želimo da produžimo ugovore. Nikada nije bilo priče o Meliju i taj astronomski ugovor mi ne možemo da platimo u ovom trenutku. To su da kažem priče vaših kolega plasirane sa neke strane, ali to nije priča Partizana - rekao je Mijailović.

Podsetimo, Meliju ugovor sa Milanezima ističe na kraju ove sezone i kolege sa Apeninskog poluostrva su u tome videle šansu za crno-bele da angažuju Italijana koji bi tako mogao drugi put u svojoj karijeri da napusti ekipu iz Milana i pridruži se timu Žejlka Obradovića.

Meli je u svojoj karijeri već imao prilike da sarađuje sa najboljim trenerom Evrope, koji ga je trenirao u Fenerbahčeu.

talijanski rperezentativac ove sezone beleži 25 minuta po utakmici u ekipi Armanija. Meli doprinosi sa svojih sedam i po poena po meču, čemu dodaje četiri i po skoka. Milanska ekipa tek je na 14. mestu Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading