NAJNOVIJI DETALJI O POGIBIJI KOBIJA BRAJANTA! Prvi put od 2020. pojavio se izveštaj s AUTOPSIJE legendarnog košarkaša!

Autor:

Sport

23.12.2023

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crna Mamba izgubila život zajedno sa ćerkom Đijanom Brajant, u padu helikoptera.

NAJNOVIJI DETALJI O POGIBIJI KOBIJA BRAJANTA! Prvi put od 2020. pojavio se izveštaj s AUTOPSIJE legendarnog košarkaša!

Foto: Youtube.com/MotivationHub

Uskoro se navršava četiri godine otkako je Kobi Brajant tragično izgubio život u januaru 2020. u helikopterskoj nesreći zajedno sa ćerkom Đijanom i još sedmoro ljudi u Kaliforniji. Samo tri godine kasnije u javnosti je "isplivao" izveštaj sa autopsije jednog od najboljih košarkaša svih vremena u kome su otkriveni neki novi frapantni podaci.

Naime, letelica se zapalila prilikom pada i nažalost niko od putnika nije imao šansu da preživi, ali da se to nije dogodilo male su šanse da bi Kobi preživeo pad. To potvrđuje izveštaj autopsije.

Kako se u njemu navodi, "Crna Mamba" je doživeo teške povrede glave, pluća, abdomena, kao i ozbiljne povrede glave, vrata, kičme i mozga... Osim toga, navodi se i da je ostao bez desne ruke, kao i leve noge. Prema ovom izveštaju Kobi je bio mrtav i pre nego što se helikopter zapalio!

Što se tiče izveštaja ostalih putnika, nisu se pojavili u javnosti, ali se pretpostavlja da su i oni imali slične povrede kao i Kobi, odnosno, da nikome od njih, nažalost, nije bilo spasa. Od legendarnog asa Lejkersa se godinama unazad opraštaju mnogi, a otkriveno je i da će ispred dvorane Lejkersa 8. februara 2024. godine biti otkrivena njegova statua.

Podsetimo, posle helikopterske nesreće brzo su se u javnosti pojavile slike na kojima se vide spaljena tela i zbog toga je Vanesa Brajant tužila Los Anđeles, jer su policajci "šakom i kapom" delili te fotke. Kobijeva udovica ih je dobila na sudu i grad će morati Vanesi da plati obeštećenje od 15 miliona američkih novčanica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading