PARTIZAN RAZBIO VALENSIJU: Ubedljiv trijumf crno-belih u Španiji!

Autor:

Sport

19.12.2023

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvertira evroligaške utakmice pripala je ekipi iz Beograda

PARTIZAN RAZBIO VALENSIJU: Ubedljiv trijumf crno-belih u Španiji!

Foto: Tanjug/AP

Veterani košarkaškog kluba Partizan pobedili su "vršnjake" iz Valensije rezultatom 82:59 u meču koji je uvertira za 15. kolo Evrolige gde će od 21 sat snage odmeriti prvi timovi ova dva kluba.

Timovi su igrali u sledećim sastavima:

PARTIZAN: Milenko Tepić, Nebojša Zorkič, Vlada Petrović, Saša Pavlović, Luka Bogdanović, Ratko Varda, Uroš Tripković, Predrag Šuput, Branko Sinđelić, Kosta Perović (drugo poluvreme)

VALENSIJA: Viktor Baldo, Karlos Rodriges, Hose Migel Garsija, Berni Alvares, Viktor Luengo, Fernando San Emeterio, Alfonso Kastilja, Havi Viger, Kosta Perović (prvo poluvreme), Giljermo Lopes, Herardo Sendra, Jakobo Ijeilat, Anhel Solas.

Republika

Foto: Starsport

Uroš Tripković

 

Sve je proteklo u prijateljskoj atmosferi uz mnogo osmeha, a grobari su mogli da se podsete majstorija Uroša Tripkovića, Koste Perovića, Luke Bogdanovića, Aleksandra Pavlovića, Milenka Tepića i mnogih drugih asova koji su im u prošlosti doneli mnogo radosti.

Rezultat je naravno bio u drugom planu, a ovakvi dueli predstavljaju pravu poslasticu za navijače koji obožavaju igru pod obručima.

Bilo bi lepo kada bi biše ovakvih mečeva bilo organizovano kao uvertira evroligaškim utakmicama.

Očekuje nas "ono pravo" od 21.00 u "Fonteti".

Crno - beli će tražiti nastavak pobedničkog niza, a ovo je savršena prilika za još jedan "brejk" koji bi ih učvrstio na četvrtoj poziciji najboljeg košarkaškog takmičenja u Evropi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading