"MNOGO TOGA ŽELIM DA KAŽEM..." Zvezdin bivši košarkaš udario na sudije, Partizanovi navijači ga razapeli - haos na društvenim mrežama!

Autor:

Sport

06.12.2023

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Monaka, Džordan Lojd, našao se na meti uvreda zbog reakcije nakon utakmice protiv Partizana.

"MNOGO TOGA ŽELIM DA KAŽEM..." Zvezdin bivši košarkaš udario na sudije, Partizanovi navijači ga razapeli - haos na društvenim mrežama!

Foto: Irina R. Hipolito / Zuma Press / Profimedia

Igrači francuskog tima bili su nezadovoljni zbog pojedinih sudijskih odluka na utakmici 12. kola Evrolige u kojoj je njihov tim poražen posle drame i produžetka.

Nekoliko košarkaša Monaka se oglasilo putem društvene mreže Instagram, a Lojd, koji je u sezoni 2020/21 igrao za Crvenu zvezdu, to je učinio na društvenoj mreži X.

Poručio je da puno toga želi da kaže, ali da neće to da uradi, na šta je dobio veliki broj odgovora, uglavnom od navijača Partizana.

 

 

"D***j ga c***ne", "jednom c***n, uvek c***n", "au sine pa ti se bodeš", "plači još, manje ćeš da piškiš", "plači bebo plači", "ma j***m ti mamu ja c***nsku", "nemaš srama?", "c***ne ne prdi, igrao si kao p***a, još odbranu igraš kao rvanjem da se baviš, a onda simuliraš i balaviš po parketu! Sram te bilo!", "loš igrač, mali klub", odgovori su koje je dobio Džordan Lojd.

Košarkaši Monaka najviše su ljuti zbog situacije iz same završnice produžetka jer smatraju da su tada sudije pogrešile zato što smatraju da Partizan nije preneo loptu sa svoje polovine u dozvoljenom roku od osam sekundi.

Sa druge strane, navijači Partizana smatraju da njihov tim nije poguran do pobede, već naprotiv, da su sudije održale njihovog rivala u igri.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading