PROVOCIRA NAVIJAČE PARTIZANA! Obradović: Više volim kad mi grobari zvižde, nego aplaudiraju

Autor:

Sport

05.12.2023

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolje da ne bude previše emocija

PROVOCIRA NAVIJAČE PARTIZANA! Obradović: Više volim kad mi grobari zvižde, nego aplaudiraju

Foto: Starsport

Monako Saše Obradovića ove sezone deluje izuzetno. Sa kosturom tima iz prošle sezone u vidu Majka Džejmsa i Džordana Lojda, neočekivano je pridodata i NBA zvezda Kemba Voker. Period privikavanja kroz koji američki igrači moraju proći još nije završen za nekadašnjeg ol-star igrača, ali već deluje da bi Monako mogao da nadiđe prošlogodišnji uspeh. 

- Kemba Voker je tu, s obzirom da ima objektivno problema fizičke prirode, ne možemo da računamo na njega svaku utakmicu. To je bilo jasno od početka i to isto nije lako uklopiti, kad jednu utakmicu imaš, pa nije registrovan za Francusku ligu, pa može pa ne može... Pa malo negde se desi neki problemčić i tako dalje.- naveo je Obradović o fizičkoj spremi svog igrača. 

Ono što posebno može zainteresovati navijače Partizana je komentar koji je na kraju dao nekadašnji trener Crvene zvezde Meridianbet o publici.

- Više bih voleo da me izvižde, jer svaki put kad dobijem aplauz odemo odavde "naduvani", bolje da ne bude previše emocija. U svakom slučaju šalim se, prija mi, prevashodno zbog toga odakle sam i gde sam odrastao. Kad ti suprotni tabor da veliko poštovanje, to daje ogromnu težinu, i za mene kao čoveka, ali i nekoga ko predstavlja našu zemlju tamo negde u Evropi.- govorio je Obradović u šaljivom tonu. 

Partizan i Monako će se sastati večeras u beogradskoj Štark areni. Prioritet ekipe Željka Obradovića biće na zaustavljanju neverovatnog Majka Džejmsa. Američki košarkaš igra verovatno sezonu života. Ipak, i dalje ima "ludu glavu" zbog čega često dolazi u sukobe sa trenerima.

Foto: Starsport

Majk Džejms na prošlogodišnjnem susretu sa Partizanom

 

Mnogo se govorilo o odnosu Saše Obradovića i Majka Džejmsa prošle sezone. U jednom trenutku delovalo je da rastanak nije daleko, ali su se stvari primirile što je doprinelo tome da Monako ugrabi treće meste u Evroligi prošle sezone. 

Ni ova sezona nije mogla da prođe bez sukoba. I dalje se govori o situaciji kada je Džejms protiv Milana potegao trojku (i pogodio), iako je trener Obradović naglasio da šut za tri poena nije neophodan. Bivši trener Crvene zvezde Meridianbet osvrnuo se i na ovu situaciju.

- Stvarno to razumem, nije mi problem i nije mi strano. Bio sam igrač i ja sam znao da nekada uradim nešto drugačije, i to treba razumeti. Ako imaš tu vrstu talenta, a to je stvarno, retko mi se dešava da vidim igrača za koga dođeš na treningu i kažeš "Ovo ne može da se čuva, ovaj ako hoće da da, ako je normalan, biće ti najbolji lider i uradiće šta god treba ekipi". - objasnio je Obradović.

 

https://twitter.com/BSphere_/status/1720190917519286660

 

Monako trenutno zauzima treću poziciju u Evroligi sa dve pobede iznad Partizana, koji se nalazi na desetom mestu. Crno-beli imaju sjajnu priliku da priđu svom današnjem rivalu na samo jednu pobedu zaostatka. 

Duel možete pratiti od 20:30 časova na programu Sport Klub 1, a meč iz minuta u minut mođete pratiti na našem portalu Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading