STEFANOVIĆ OBJASNIO UZROKE DEBAKLA! Evo u čemu je RAZLOG loše igre FMP!

Autor:

Sport

03.12.2023

00:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Panteri" doživeli ubedljiv poraz od Partizana.

STEFANOVIĆ OBJASNIO UZROKE DEBAKLA! Evo u čemu je RAZLOG loše igre FMP!

Foto: Starsport

Košarkaši FMP poraženi su u Železniku od Partizana rezultatom 61:105, što je njihov najubedljiviji neuspeh u AdmiralBet ABA ligi, otkako postoji regionalno takmičenje.

Trener "pantera" Nenad Stefanović je razloge ovako loše igre našao u činjenici da su njegovi puleni pomalo bojažljivo ušli u duel s braniocem titule.

- Čestitke Partizanu na zasluženoj pobedi, pokazali su razliku u klasi, što nije neočekivano, jer oni su bolji od nas i od 80% timova u takmičenju. Ne razumem strah mojih igrača, dali smo samo 21 šut, nije da nismo dolazili u situacije, ali ta količina straha, 5/14 slobodna bacanja drugo poluvreme, nismo očekivali ne znam ni ja šta, ali bolji otpror kao protiv Zvezde Meridianbet smo očekivali. To je to, okrećemo se daljem radu. Okrećemo se utakmicama gde imamo veće šanse - rekao je Stefanović.

Foto: Starsport

 

Osvrnuo se mladi stručnjak na to kako će podići ekipu posle debakla:

- Sada upravo to komentarišemo, imali smo pobedu u Laktašima protiv Igokee, za koju smo mislili da će biti prekretnica, ali smo vezali četiri utakmice koje smo izgubili. Sa Studentskim centrom je to bilo dobro, ali eto, dobro radimo na treninzima, video analiza sa momcima, očigledno da moramo da radimo.

Nije samo bojazan od rivala uticao na konačan epilog:

- Pet zicera promašenih, četiri otvorena šuta. Kada otvoriš dobro utakmicu, to ti daje snagu za dalje, ali to se desilo. Šutnuli smo više lopti nego oni na ovaj rezultat, što deluje neverovatno. Strah je bio presudan, nismo izašli iz bonusa.

Republika

Foto: Starsport

 

"Panteri" su daleko od očekivanih rezultata:

- Nema nikakvih izgovora, tim koji imamo je najbolji. Pokazali smo da možemo da igrano dobro, fali nam kontinuitet, ali kažem, ovo je najbolji tim koji imamo. Nikome ne prija što su ovakvi rezultati, tu smo na pobedu od plej-ofa, od srpskih timova. Mi smo mislili da će Igokea dati snagu, nije, ali treba nam neka veća pobeda da se vratimo. Pomenuo sam da smo tu do plej-ofa, nije pošteno razmišljati o tome, treba razmišljati prvo o toj borbi za opstanak.

Izostale su kritike na račun Besona, koji nije u prepoznatljivoj formi kao pre.

- Znate kako, za sve njih mogu da dam opravdanje. Ne volim da kritikujem igrače javno. On je momak 2001. godište, odigrao je neke utakmice dobro, ne bih karakterisao da su stranci jedno, a domaći igrači drugo. Mi smo jedan tim - zaključio je Nenad Stefanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
PRAVI NAVIJACI

03.12.2023 01:00

Stefanovicu dobro znas da je COVIC -JUDA uzrok debakla. I to sa pola snage ko na treningu !

Zar ti nije jasno

03.12.2023 20:00

U INAT JUDI COVICU !