STEFANOVIĆ SE RADUJE DUELU SA PARTIZANOM! Uživamo u OVAKVIM utakmicama!

Autor:

Sport

01.12.2023

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč 10. kola regionalnog takmičenja se igra u subotu od 21 čas.

STEFANOVIĆ SE RADUJE DUELU SA PARTIZANOM! Uživamo u OVAKVIM utakmicama!

Foto: Starsport

Trener košarkaša FMP-a Nenad Stefanović izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Partizanom, da njegov tim želi da izmeri snage sa evroligaškom ekipom sutra.

"Panteri" u subotu od 21 sat dočekuju branioca titule, ekipu Željka Obradović, u utakmici 10. kola AdmiralBet ABA lige.

- Lično kao trener uživam u ovakvim utakmicama i voleo bih da i moji igrači to urade. Igramo protiv aktuelnog šampiona AdmiralBet ABA lige koji je povratkom povređenih igrača podigao formu u poslednjim utakmicama. Jasno je da su oni apsolutni favoriti - istakao je Stefanović i dodao da je njegova ekipa potpuno rasterećena pred ovaj duel:

Republika

Foto: Starsport

 

- Želimo da izmerimo snage sa evroligaškom ekipom i da prosto vidimo na čemu treba da radimo u narednom periodu. Želimo da iskoristimo utakmicu da bismo na mečevima koji su bitniji i realniji za nas da pobedimo bili na odgovarajućem nivou - zaključio je Stefanović.

Partizan je u dosadašnjem toku ostvario skor od šest pobeda i tri poraza, pa se nalazi na trećem mestu, dok je tim iz Železnika na kontra bilansu i ima tri trijumfa i šest neuspeha, zbog čega se nalazi na 10. mestu tabele regionalnog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading