SRPSKOM KOŠARKAŠU ODBROJANI DANI! Micić uskoro napušta Oklahomu

Autor: M. S.

Sport

30.11.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski plejmejekr nije se pokazao

SRPSKOM KOŠARKAŠU ODBROJANI DANI! Micić uskoro napušta Oklahomu

Foto: www.profimedia.rs

Vasilije Micić još jedan je od košarkaša koji se nisu napravili karijeru u SAD. Naime, Vasilije je nakon dve odlične sezone u Efesu prešao u redove Oklahome, gde se nije proslavio. 

Ne zbog njegovih izdanja, već zbog činjenice da ne dobija priliku da igra. Upisao je osam nastupa, prosečno provodio 12,3 minuta na parketu i postizao 3,4 poena i 2,8 asistencija.

Majk Skoto sa HoopsHype sajta istakao je da bi Vasilije uskoro mogao da napusti ovaj klub. On bi tako bio drugi srpski košarkaš, koji je u rekordnom roku napustio  NBA ligu. 

Nedavno se i Filip Petrušev vratio u Evropi i pojačao je Olimpijakos. Ne bi bilo iznenađenje kada bi i Vasilije Micić krenuo

Oklahoma je odlično otvorila sezonu, ima učinak 11-6 i čini se da bi mogla da se bori i za prednost domaćeg terena u plej-ofu. Nosioci igre su se iskristalisali, Šaj Gildžus Aleksander i Čet Holmgren igraju sjajno, a ukoliko uprava reši da pojača jezgro, ima mnogo aduta za trejdove. Od silnog broja pikova u rezervi, preko nekoliko solidnih igrača sa različitim tipovima ugovora. Utisak je da mogu da uđu u svaku priču i da su možda u najboljoj poziciji za razmene.

Tako bi i Micić u nekom trenutku mogao da bude iskorišćen zarad ojačavanja ekipe, mada je utisak da je prvi na "trejd bloku" bivši košarkaš Partizana Davis Bertans, koji je odigrao svega pet mečeva od starta sezone i provodio 9,2 minuta na terenu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading