NIJE NASEO NA PROVOKACIJE! Evo kako je Kalinić zaobišao PITANJE o Zvezdi Meridianbet!

Autor:

Sport

10.11.2023

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš je meč završio sa sedam poena.

NIJE NASEO NA PROVOKACIJE! Evo kako je Kalinić zaobišao PITANJE o Zvezdi Meridianbet!

Foto: www.profimedia.rs

Posle utakmice Barselone i Crvene zvezde Meridianbet koja je u dramatičnoj zavšrnici pripala španskom timu, za srpske medije je govorio Nikola Kalinić.

Nekadašnji as crveno-belih je naglasio da je njegov tim pao u završnici, što im se ne retko dešava od starta sezone.

- Evroligaška utakmica, nema šta nego će da bude teško. Neozbiljno smo odigrali u trenucima kada smo imali vođstvo, to nam se dešava već više puta ove godine. Mislim da treba da prelomimo utakmicu, da završimo mirno i igramo do kraja, da razmišljamo, unapredimo - rekao je Kalinić.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Na novinarsko pitanje da prokomentariše kako se oseća kada igra protiv Zvezde Meridianbet, Kalinić nije želeo da "nasedne", pa je samo odreagovao sa "hajdemo sledeće pitanje".

Na kraju je uporedio tim srpskog šampiona iz ove i prethodne sezone.

- Sigurno da ima mnogo više igrača koji su imena, koji su talentovani, u karijerama, ta konekcija između bekova. To je ono na šta treba da se fokusiraju. Teodosić razigrava celu ekipu, teško je igrati, dobili smo, ali ne raduje nas što je bilo tako.

Naglašava da Barseloni ne smeju da se ponavljaju padovi u samoj završnici.

- Opuštanje je bilo, mislili smo da će druga ekipa da odustane, da odemo kući. Ali nema razloga za to, svi se bore, svi gledaju da se vrate u utakmicu, trude se da budu disciplinovaniji - naglasio je Nikola Kalinić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading