HEROJ BASKONIJE O PRESUDNIM BACANJIMA: Moneke opisao „opkladu“ sa Nanelijem! Dolazim u Srbiju po moj novac!

Autor:

Sport

08.11.2023

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljska stvar...

HEROJ BASKONIJE O PRESUDNIM BACANJIMA: Moneke opisao „opkladu“ sa Nanelijem! Dolazim u Srbiju po moj novac!

Foto: printscreen Euroleague

I dalje se priča o triler-završnici utakmice šestog kola Evrolige, između Baskonije i Partizana, u kojoj je košarkaš domaćih Čima Moneke sekund pre kraja doneo pobedu domaćima - 84:83.

Njega je prethodno faulirao Ognjen Jaramaz, a Moneke pošao da izvede dva slobodna bacanja. U trenucima dok se pripremao za odlučujuće šuteve pokušao je da ga dekoncentriše Džejms Naneli, bek Partizana, a njihovo ćaskanje zaintrigiralo je brojne navijače.

Sada je Čima objasnio o čemu se radilo.

- Video sam da je napisao da se nije kladio. Mislim… Govorio mi je da ću promašiti slobodna bacanja, a ja sam rekao da neću. Rekao sam ‘Možemo da se kladimo.’ On je rekao ‘Da, kladićemo se…’ Ali naravno, nije to opklada posle koje očekujem da će neko zapravo dati novac. Kao kada kažete nekome ‘Kladim se da ću pogoditi.’ Pitao sam ga da se kladimo u mesečnu platu, a on je rekao da mu to odgovara. Tada je Zek Ledej počeo da se osmehuje i da klima glavom - rekao je 27-godišnji Moneke, koji je igrao još i za Manresu, Sakramento Kingse i Monako.

Republika

Foto: Starsport

Naneli

Baski su tim trijumfom došli do učinka od 2-4, koliko imaju i crno-beli.

- Zbog toga sam, kada sam pogodio, rekao da dolazim po novac. To je bila šala, prijateljska stvar. Zato sam i počeo da pokazujem novac prstima. Ne bih lagao, sve je to dokumentovano. Sigurno neću doći u Srbiju i reći ‘Daj mi moje pare.’ Takva je bila ‘opklada’. Ne želim taj novac, zadovoljan sam svojom zaradom i drago mi je zbog pobede - dodao je Moneke.

U narednom kolu Evrolige Partizan u četvrtak od 20.30 dočekuje Fenerbahče, a Baskonija istog dana od 18.15 gostuje Olimpijakosu u Pireju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading