MALI DELIJA SA SVOJIM HEROJIMA: Crveno-beli ugostili Filipa, emotivnog dečaka s meča protiv Bajerna!

Autor:

Sport

06.11.2023

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezaboravna uspomena!

MALI DELIJA SA SVOJIM HEROJIMA: Crveno-beli ugostili Filipa, emotivnog dečaka s meča protiv Bajerna!

Foto: KK Crvena zvezda

Utakmica Crvene zvezde Meridianbet i Budućnosti bila je još jedan praznik košarke i lepa utakmica u kojoj je više od deset hiljada ljudi moglo da uživa u dobroj košarci i važnoj pobedi crveno-belih.

Foto: KK Crvena zvezda

Filip i Teodosić

Ali, jedan Filip posebno je uživao na nedeljnoj utakmici! Dečak koji je privukao pažnju javnosti iskrenom radošću i emocijama kojima je ispratio finiš utakmice sa Bajernom i trojku Jaga Dos Santosa u četvrtak u punoj Areni, bio je specijalni gost našeg kluba i igrača na nedeljnoj utakmici.

Foto: KK Crvena zvezda

Filip i Nejpir

U četvrtak na tribinama, u nedelju u svlačionici sa igračima, hodniku koji vodi na teren uz svoje junake, kasnije i pored terena bodreći svoju Crvenu zvezdu... Filip je video sve što prethodi jednoj utakmici i iz drugog ugla bio u prilici da se uveri kako se momci u crveno-belim dresovima pripremaju, a kasnije i igraju utakmicu. Na kraju, i slave pobedu u jednom važnom duelu. Osim poklona KK Crvena zvezda Meridianbet, Filip je kući otišao bogatiji i za patike Jaga Dos Santosa. Ali, ono najvrednije jeste nezaboravno iskustvo i sećanje koje će imati iz druženja sa našim košarkašima i sa jedne važne utakmice Crvene zvezde Meridianbet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading