BARCOKAS ODUŠEVLJEN TRIJUMFOM! Evo šta kaže o LUDOJ trojki, ali ne Nanelija!

Autor:

Sport

20.10.2023

00:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olimpijakos posle drame "odbranio" dvoranu "Mira i prijateljstva".

BARCOKAS ODUŠEVLJEN TRIJUMFOM! Evo šta kaže o LUDOJ trojki, ali ne Nanelija!

Foto: Starsport

Morali su izabranici Jorgosa Barcokasa da kroz produžetak traže put do pobede, iako su se u finišu meča nalazili pred drugim porazom u sezoni

Partizan je trojkom Džejmsa Nanelija izborio dodatnih pet minuta, u kojima je ipak morao da čestita favoritu iz Pireja. Na kraju su se crveno-beli radovali - 98:94.

Trener Olija Barockas je posle meča imao dublju analizu šta je valjalo, a šta ne protiv Obradovićevog tima.

Foto: Starsport

 

- Bila je ovo četvrta utakmica koju smo odigrali u poslednjih šest dana. Bili smo iscrpljeni, igrali smo sa devet igrača... I igrači su dali svo srce, pokazali su karakter da se vrate u meč kada smo gubili sa 14 poena razlike. Gos je igrao 30 i nešto minuta, 31 minut, a on je odradio samo jedan trening sa timom. Takođe, Mustafa je u istoj situaciji. Ali ovaj tip pobede daje bust timu koji igra zajedno, koji se bori za svaki posed - rekao je Barcokas, pa nastavio:

- Kada ste pravi tim, možete da pobedite svakoga. Posebno čak i kada se desi sve što se desilo na kraju ove utakmice, sve je bilo protiv nas. Kada smo izjednačili, Smailagić je pogodio ludu trojku preko Fala. I kada smo vodili sa +3, nismo napravili faul, čak iako je to bilo pravilo. Verovatno je bilo to zbog manjka koncentracije zbog fizičkog napora koji smo uložili. Čestitke igračima, našim navijačima, bila je ovo sjajna podrška večeras. I čestitke Partizanu jer su odigrali veoma dobru utakmicu - zaključio je Jorgos Barcokas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading