PROVOKATOR LJULJ OPET NA DELU! Košarkaš Reala koji je IZAZVAO tuču protiv Partizana, opet napravio HAOS! Grobari se odmah OGLASILI! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.10.2023

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni reprezentativac Španije već se našao u centru pažnje, kada je Real igrao utakmice Top 8 faze Evrolige.

PROVOKATOR LJULJ OPET NA DELU! Košarkaš Reala koji je IZAZVAO tuču protiv Partizana, opet napravio HAOS! Grobari se odmah OGLASILI! (VIDEO)

Foto: Starsport

Serhio Ljulj

Španski košarkaš Serhio Ljulj ponovo je bio u centru haosa i opet je on bio taj koji provocira! Baš kao što je bio slučaj u mečevima protiv Partizana prošle sezone, ovog puta je to uradio na utakmici ACB lige s Mursijom, kada je ušao u sukob sa trenerom Sitom Alonsom.

Nemili incident se desio po završetku prvog poluvremena kada su timovi krenuli u svlačionicu, a iskusni španski košarkaš je prišao, gurnuo, pa po glavi udario šefa struke protivničke ekipe.

Istina, Ljuljov udarac nij bio prejak, ali je to veoma iznerviralo Alonsa koji je u tom momentu nešto objašnjavao bivšem igraču Partizana Rodionsu Kurucu. Letonac je video reakciju svog trenera i ekspresno je reagovao, isprečio se ispred Alonsa, okupili su se još neki akteri, dok je Džanan Musa iz redova Reala zastao takođe da smiri španskog stručnjaka.

Na poluvremenu su Madriđani imali pet poena prednosti (42:37), a u drugom poluvremenu sve je brzo bilo rešeno, pošto je domaći tim stigao do ubedljive pobede (106:92). Najefikasniji u Realu bio je Valter Tavares sa 18 poena i sedam skokova, bivši igrač Zvezde Meridianbet Fakundo Kampaco ubacio je četiri koša manje, ali uz dabl-dabl, pošto je imao 10 asistencija, dok je još jedan nekadašnji as crveno-belih Dilan Enis bio najbolji u timu Mursije postigavši 15 poena.

Potez Ljulja bio je signal navijačima Partizana da odmah reaguju na društvenim mrežama i podsete šta je Serhio uradio u plej-ofu Evrolige prošle sezone, kada je isprovocirao Kevina Pantera posle čega je nastala opšta tuča na parketu i suspenzije velikom broju košarkaša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading