ZAKLANI MLADI KOŠARKAŠI HAPOELA! Hamas izmasakrirao celu porodicu, ubijeni još otac, majka i sestra!

Autor:

Sport

11.10.2023

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija u kibucu Kfar Aza.

ZAKLANI MLADI KOŠARKAŠI HAPOELA! Hamas izmasakrirao celu porodicu, ubijeni još otac, majka i sestra!

Foto: youtube.com/printscreen

Tužne vesti stižu iz Izraela, gde u pojasu Gaze i južnim oblastima ime države već danima bukti rat između Izraelaca i Palestinaca. Naime, Košarkaški klub Hapoel iz Tel Aviva saopštio je da su u napadu Hamasa poginula braća Japetah i Jonatan Kuc, članovi mlađih kategorija ovog kluba.

Japetaj i Jonatan su ubijeni u svoj kući u kibucu Kfar Aza, navodi klub. U saopštenju se dodaje da su oni zaklani zajedno sa svojim ocem Avivom, majkom Livnat i sestrom Rotem.

Šaljemo zagrljaj rodbini, njihovim saigračima i razredu internata "Green Village". Neka počivaju u miru - navodi se u saopštenju Hapoela iz Tel Aviva.

 

 

Pripadnici Hamasa su ubili na desetine stanovnika ovog kibuca koji se nalazi u blizini oblasti Gaza, a u kome živi oko 750 stanovnika.

Oružani sukob između Izraela i terorističke organizacije Hamas traje od subote i najveći je u poslednjih nekoliko. Broj poginulih prema dosadašnjim procenama je 2.100, ali ta brojka iz dana u dan raste. Takođe i povređenih je svakog dana više, dok raseljenih lica ima na stotine hiljada. Podsetimo, Hamas je iznenada napao Izrael iz nekoliko pravaca i stradali su brojni civili, a u toku je odmaza izraelske vojske napada ciljeve u Gazi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading