DAVIDOVAC PRED KAUNAS: Rokas dobar igrač, ali ne ume protiv Žalgirisa!

Autor:

Sport

11.10.2023

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro raspoloženje u taboru Zvezde Meridianbet pred gotovanje Žalgirisu u Evroligi (petak, 19.00).

DAVIDOVAC PRED KAUNAS: Rokas dobar igrač, ali ne ume protiv Žalgirisa!

Foto: Starsport

Dejan Davidovac

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet gostovaće u petak (19.00) Žalgirisu, a priliku da debituje u drugom mandatu u crveno-belom imaće Dejan Davidovac.

Srpski reprezentativac, naime, propustio je duel protiv Asvela na startu nove sezone u Evroligi, koju je tim Duška Ivanovića ubedljivo rešio u svoju korist sa plus 21.

- Igramo protiv dobre ekipe koja je dugo zajedno, fizički su mnogo dominantni, igrali smo nedavno sa njima na Kipru, očekujem fizički pre svega zahtevnu utakmicu. Očekujem, idemo spremni, mislim da smo u dobrom ritmu, znamo da imaju veliku podršku svojih navijača. Idemo da pobedimo utakmicu, idemo spremni, daćemo sve od sebe, pa ćemo videti - rekao je Davidovac.

Ispostavilo se da je tim sa Kališa u tekućoj sezoni pogodio pojačanje u Rokasu Gedraitisu, litvanskom košarkašu koji je stigao iz redova Baskonija, a koji, zanimljivo, nikada nije dobio Žalgiris u gostima kad je igrao sa drugim timovima.

Foto: Starsport

POJAČANJE: Gedraitis

- Može da nam pomogne, igra dobro, dobar je igrač, zna kako se igra protiv njih. Mada nikad nije dobio, očigledno da ne zna - našalio se Davidovac i dodao:

- Nadam se da će to sada da se promeni. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading