ŽOC BEZ PARDONA: Otkrio šta najviše mrzi, kada su NAVIJAČI PARTIZANA BILI KIVNI NA NJEGA, poistovetio se sa FILMOM "KUM"!

Autor:

Sport

05.10.2023

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni trener o pojačanjima i podršci Košarkaškom klubu Partizan.

ŽOC BEZ PARDONA: Otkrio šta najviše mrzi, kada su NAVIJAČI PARTIZANA BILI KIVNI NA NJEGA, poistovetio se sa FILMOM "KUM"!

Foto: prinskrin

Željko Obradović, najtrofejniji trener Evrope, s uspehom predvodi KK Partizan. Crno-beli su pod njegovim kormilom zaigrali kao u najslavnija vremena klupske istorije, što potvrđuje prošlogodišnja plej-of serija u Evroligi kada su nesrećno ispali od Real Madrida u četvrtfinalu (od 2:0 do 2:3 u pobedama). 

Ipak, na početku sezone nisu cvetale ruže, tvrdi Žoc, ali se prethodno osvrće na pojačanja iz letnjeg prelaznog roka od koji se, razume se, očekuje doprinos da Partizan napravi iskorak u nastupajućem ciklusu takmičenja.

- Da vam kažem, trener raspolaže s onim što ima i tu nema neke filozofije. Igrači su ti koji određuju kako će tim izgledati. A to da li je trener uradio dobar posao, rezultati će pokazati. Sećate li se šta se prošle godine pričalo kada smo u Evroligi bili na učinku od četiri pobede i devet poraza? Ljudi su bili kivni. Ali, ja to nisam slušao. Još manje sam slušao kada su na hvalili. Najviše mržim kada me hvale, tu nešto ne valja - kaže Obradović i dodaje:

- Baš kao u filmu "Kum", tako je. Mora da niko od nas nije čovek poslednjeg rezultata. Ni vi poslednjeg teksta koji ste napisali, ni igrač poslednje utakmice koju je odigrao. Ne može trener čim izgubi biti neznalica, a posle dva dana kada pobedi veliki znalac. Ali je, ipak, tako. Rezultat će na kraju reći da li smo uradili dobar posao. Nakon pripremnog perioda i upoznavanja sa novim igračima, mislim da smo doveli dobra pojačanja - dodaje Žoc u razgovoru za "Nedeljnik". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading