RUSI ČESTITALI ROĐENDAN JSD PARTIZAN NA SRPSKOM JEZIKU! Odmah se OGLASIO Ostoja Mijailović!

Autor:

Sport

04.10.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jugoslovensko Sportsko Društvo Partizan danas je napunilo 78 godina.

RUSI ČESTITALI ROĐENDAN JSD PARTIZAN NA SRPSKOM JEZIKU! Odmah se OGLASIO Ostoja Mijailović!

Foto: Starsport, Pixabay.com

Kao što običaj nalaže, među prvima je crno-belima čestitao bratski CSKA iz Moskve, iz Rusije je stigla rođendanska poruka, na srpskom i ruskom jeziku!

- Srećan rođendan srpskom Partizanu. Bratski klub iz Beograda danas slavi 78 godina - stoji u čestitki "armejaca" na društvenim mrežama, sa profila na kome ih prati više od pola miliona korisnika.

 

 

Ekspresno se oglasio i predsednik Jugoslovenskog sportskog društva Partizan i Košarkaškog kluba crno-bele sekcije Ostoja Mijailović i tom prilikom otkrio kada će se i gde održati proslava.

- Svim članovima crno-bele porodice, svim navijačima i poštovaocima našeg Partizana, čestitam 78. rođendan! Svečanost u Klubu sportista tokom koje ćemo nagraditi najuspešnije pojedince i kolektive u JSD Partizan, biće održana u ponedeljak, 9. oktobra - rekao je Ostoja Mijailović, usput i otkrio datum oko tradicionalne proslave.

 

 

Podsetimo, nešto ranije to je učinila i fudbalska sekcija crno-belih na sledeći način:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading