SKANDAL U AMERICI: Pokazivao INTIMNE delove tela ženama, SUSPENDOVAN, pa dobio NOVI UGOVOR!

Autor:

Sport

30.09.2023

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovali ili ne...

SKANDAL U AMERICI: Pokazivao INTIMNE delove tela ženama, SUSPENDOVAN, pa dobio NOVI UGOVOR!

Foto: Tanjug/AP

Džošua Primo i Greg Popovič

Džošua Primo (20) je prošle godine bio u centru skandala u NBA ligi. Mladi košarkaš je pokazivao initmne delove tela đženama zaposlenim u njegovom tadašnjem klubu San Antonio Sparsima, a oštećene su odlučile da tuže organizaciju.

- NBA liga je sprovela internu istragu i konsultovala se sa relevantnim ekspertima. Tokom istrage, NBA liga je saznala da je  Džošua Primo na neprihvatljiv i uvredljiv načim pokazivao intimne delove tela ženama. Primo je ostao stava da to nije radio namerno i liga nije pronašla dokaze koji bi potvrdili da je bilo kakvog sek*ualnog ili kakvog drugog krekršaja osim pokazivanja intimnih delova tela - saopštila je tada NBA liga.

Ipaj je suspendovan na četiri utakmice bez plate, a Sparsi su raskinuli ugovor sa njim.

Izabran kao 12. pika na draftu 2021. godine, nije dugo trajala njegova epizoda u Teksasu. Kako je tada navedeno u saopštenju Sparsa, Primo je tražio pomoć zbog mentalnog zdravlja usled "prethodne traume", da bi potom bilo otkriveno i da je pokazivao intimne delove tela.

Primo je sada dobio ugovor od strane Los Anđeles Klipersa, dvosmerni.

 

 

Od raskida ugovora sa San Antoniom, Primo je bio na terapijama sa stručnim licima, oseća se bolje, tako da su Klipersi odlučili da mu daju drugu šansu.

Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati i hoće li mladi košarkaš ponavljati incidente.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading