PREDSEDNIK SVE STIŽE: Aleksandar Vučić na trenerskoj praksi u KK Mega!

Autor:

Sport

14.09.2023

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek Srbije nije zapostavio ni trenerski poziv.

PREDSEDNIK SVE STIŽE: Aleksandar Vučić na trenerskoj praksi u KK Mega!

Foto: Printscreen

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, iznenadio je 2020. godine javnost kada je objavio da je ponovo postao student, pošto je ovoga puta upisao Visoku sportsku i zdravstvenu školu, sa namerom da postane košarkaški trener za mlađe kategorije. 

Godinu dana nakon upisa, Vučić je ponosno saopštio da je uspešno završio prvu godinu studija s izuzetnim ocenama, osim jedne devetke. Jednom prilikom je, gostujući na televiziji K1 šaljivo dodao da je devetka bila rezultat nedolaska na vežbe. Nakon toga, nije se često oglašavao o svom napretku na studijama, ostavljajući javnost u neizvesnosti da li ga i dalje ovaj poziv privlači.

Međutim, sada se čini da predsednik nije zapostavio svoje studentske obaveze. Prema nezvaničnim informacijama Meridian sporta, pored svojih državničkih obaveza, Aleksandar Vučić uspeva da nađe vreme i da prisustvuje praktičnoj nastavi. Konkretno, učestvuje u treninzima mlađih selekcija kluba Mega.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandar Vučić sa košarkašima na dočeku

Iako se može činiti neobičnim da predsednik zemlje obavlja studentske obaveze na ovakav način, treba se podsetiti njegovih ranijih izjava. Vučić je u više navrata izrazio svoju želju da se posveti trenerskoj profesiji nakon završetka svoje političke karijere. Za tu svrhu je potrebna odgovarajuća licenca, a diploma Visoke sportske i zdravstvene škole predstavlja važan korak ka ostvarenju tog cilja.

Ostaje da se vidi samo da li će se jednog dana predsednik Aleksandar Vučić stvarno okušati na trenerskoj klupi neke ekipe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (16)

Loading
Kristina

14.09.2023 20:09

Država se brine o našim sportistima i uslovima za treniranje.

Predrag

14.09.2023 21:17

Kakav je lik stvarno, sa jednog kraja sveta na drugi za čas stigne haha

Ena

14.09.2023 21:23

Ono što Vučić uradi u jednom danu, to većina državnika ne uradi za mesec dana.

Deki

14.09.2023 22:06

Vucic cini sve za svoj narod! Zaista se trudi da sve postigne i odlicno mu ide, bravo!