POZNATI TRENER PRAVO U METU: Milutinov pregoreo, a bio je stožer! NIJE IMAO ŠANSE!

Autor:

Sport

10.09.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Herbert nije nadmudrio Pešića.

POZNATI TRENER PRAVO U METU: Milutinov pregoreo, a bio je stožer! NIJE IMAO ŠANSE!

Foto: FIBA

Nikola Milutinov u dresu Srbije

Košarkaška reprezentacija Srbije je završila takmičenje na Mundobasketu sa srebrom oko vrata, što je veliki uspeh u odnosu na sva očekivanja uoči turnira.

Međutim, ostaje žal za najsjajnijim odličem za srpske košarkaše pošto su u završnici finalnog meča sa Nemačkom imali priliku da izjednače, ali je Marko Gudurić najpre promašio otvorenu trojku, a potom i uputio loš ka Milutinovu u poslednjem minutu, što je, ispostavilo se, prelomilo meč u Manili u korist "pancera".

Vlade Đurović, poznati domaći košarkaški stručnjak, analizirao je finalni meč, kao ostalom i sve prethodne na planetarnom šampionatu. Njegov utisak je da je Srbiji u duelu sa Nemačkom nedostajao dorinos Nikole Milutinova, jednog od najboljih Srba u prethodnim fazama takmičenja. 

Najpre je na pitanje da li selekor Nemaca Herbert nadmudrio našeg Pešića odgovorio odrično.

Foto: youtube.com/HappyTV

ANALIZA: Vlade Đurović

- Odlično je postavio, ali ne može tako da se kaže. Nije ga nadmudrio. Milutinov je sam nešto pregoreo. Video sam njegove suze. On je bio stožer. Kad je on igrao dobro, svi su dobijali na samopouzdanju. Kad je video da ga udvajaju, video je da nema neke velike šanse, i kada to vide drugi igrači, onda svima pada moral. Nije on samo ovde pokazao, nego i na EP je dokazao da je bio najbolji trener - rekao je Đurović i potom poentirao: 

- Kad imaš Šrudera, onda je lako biti trener. Može samo da ga pogleda, on vodi ekipu, šutne kad treba, podeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Jak

11.09.2023 13:55

Šta znate o košarci vi novinari? Zapeli da tražite krivce u jednom ogromnom uspjehu gdje je sve bilo protiv Srbije. Fuj!