ŽELIMO DA BORIŠA BUDE SREĆAN I PONOSAN: Emotivna poruka Milutinova - srpski centar otkrio KLJUČ POBEDE nad Kanadom!

Autor:

Sport

08.09.2023

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostao je još jedan korak za igrače Svetislava Pešića.

ŽELIMO DA BORIŠA BUDE SREĆAN I PONOSAN: Emotivna poruka Milutinova - srpski centar otkrio KLJUČ POBEDE nad Kanadom!

Foto: FIBA

Nikola Milutinov

Košarkaši Srbije napravili su veliki uspeh, pošto su sa 95:86 porazili Kanadu i tako izborili plasman u finale Svetskog prvenstva!

Nestvaran meč su odigral naši momci, od početka su stigli do osetne prednosti, koju su držali do samog kraja i na kraju sasvim zasluženo ušli u finale Mundobasketa.

Jedan od najboljih u našem timu je bio Nikola Milutinov, koji je ubacio 16 poena, uz deset skokova, a posle meča je istakao da je ovo bila možda i najbolja partija na prvenstvu našeg tima.

Osećaj je neverovatan. Možda najbolja utakmica na prvenstvu, još bolje nego sa Litvancima jer je to bio jedini recept protiv dobre Kanade sa odličnim igračima. Čestitam svim igračima i trenerima na ovom velikom uspehu.

Istakao je da je skauting odrađen fantastično, što je i razlog ovog uspeha našeg tima.

Imali smo dan više za odmor što nam je značilo i ovo nam je stvarno bila najbitnija utakmica na prvenstvu i nadam se da ćemo napraviti još jedan korak. Skauting je odrađen fantastično. To je radilo posao protiv neverovatne Kanade jer moraš da igraš na najvišem nivou i tako se i dogodilo. Na ovakvim utakmicama svi moraju da daju nešto i svi su dali nešto pa radi posao najbolje što može - kaže centar Srbije.

Za kraj, poručio je da je cilj njega i saigrača da Borišu Simanića učine srećnim i ponosnim.

To je san svakoga od nas da igra finale Svetskog prvenstva i napokon se san ostvario. Želimo Borišu da učinimo srećnim i da bude ponosan na nas, ne mogu ni da zamislim jer je mnogo teško i nadam se da ćemo usrećiti i njega i njegovu porodicu - rekao je Milutinov.

Podsetimo, finale je na programu u nedelju, od 14:40, a rival našem timu će biti Amerika ili Nemačka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading