SPREMA SE PAKLENA OSVETA U PARIZU! Ameri dovode NAJJAČI sastav na Olimpijske igre! Najveći POTVRDIO učešće?!

Autor:

Sport

09.09.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov emotikon je sve objasnio.

SPREMA SE PAKLENA OSVETA U PARIZU! Ameri dovode NAJJAČI sastav na Olimpijske igre! Najveći POTVRDIO učešće?!

Foto: Tanjug/AP

Lebron Džejms

Košarkaška reprezentacija SAD je drugi put zaredom ostala bez najsjajnijeg odličja na Mundobasketu.

Najveći favorit za osvajanje titule izgubio je u polufinalu Svetskog prvenstva od Nemačke, pa je time napravio iskorak u odnosu na učešće u Kini, kada su ispali već u četvrtfinalu. Novi neuspeh izazvao je žestoke reakcije kod navijača, koji ipak veruju da će post biti prekinut već u Parizu na Olimpijskim igrama.

Upravo se zbog uzastopnog debakla predviđa da će u gradu svetlosti SAD poslati najjači tim, koji bi predvodio legendarni Lebron Džejms. Po mnogima, najbolji u istoriji je svojom objavom na društvenim mrežama raspalio maštu američkim navijačima.

Naime, na Instagram stranici "NBA Central" pojavila se fotka najboljih američkih košarkaša u dresu nacionalnog tima. Na njoj su se našli Džimi Batler, Lebron Džejms, Stef Kari, Entoni Dejvis i Kevin Durent, a ispod nje je stalo pitanje: "zamislite ovo sledeće godine"?

 

 

Istu je prokomentarisao i Džejms, postavivši emotikon, čime je dodatno "zapalio" navijačke strasti.

Inače, "kralj" Lebron je poslednju put dres državne selekcije nosio na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine. Tada su Sjedinjene Američke Države osvojile zlatnu medalju, pa se veliki broj fanova nada da će se pred Pariz, prva zvezda Lejkersa vratiti u reprezentaciju i doneti još jednu titulu, posle čega će okončati reprezentativnu karijeru. 

Podsetimo, SAD su petostruki uzastupni olimpijski šampioni, sa titulama u Penkingu 2008, Londonu 2012, Rio De Žaneiru 2016 i Tokiju 2021. godine.

Samo je Argentina uspela u Atini 2004. godine uspela da ih dobije u epskom polufinalu i osujeti ih da dođu do trona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading