SRBIJA SPREMNA NA TUČU SA KANADOM: Milutinov naoštren za polufinale

Autor:

Sport

07.09.2023

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fizički i psihički sam spreman na sve samo da sačuvam Bogdanovića, rekao je centar "orlova".

SRBIJA SPREMNA NA TUČU SA KANADOM: Milutinov naoštren za polufinale

Foto: FIBA

Nikola Milutinov u dresu Srbije

Košarkaši Srbije igraće sutra (10.45) sa Kanadom u polufinalu Svetskog prvenstva u Manili. Izabranici Svetislava Pešića razbili su Litvaniju u svom četvrtfinalu, a onda mirno posmatrali i analizirali kako je severnoamerička selekcija savladala Sloveniju sa 100:89.

Viđen je u tom meču pravi revolveraški obračun u šutu, ali i puno grube igre. Kanađani su demonstrirali silu kao fizički nadmoćna selekcija, ali su neretko koristili prljavu igru i udarce kako bi zaustavili Luku Dončića i drugove u čemu su im sudije gledale kroz prste.

Ništa čistiju igru sutra ne očekuje ni naš centar Nikola Milutinov. On je spreman na sve u borbi sa kanadskim zverima, pa čak i da uzvrati urarac u žaru borbe.

Foto: Starsport

Zaštitiće kapitena: Nikola Milutinov i Bogdan Bogdanović

- Spremni smo. Radili smo skauting, ja sam fizički i psihički spreman za sve. Znamo da će oni probati istu odbranu da odigraju na Bogdanu Bogdanoviću kao i na Dončiću. Moramo da odgovorimo na to, da mu pomognemo, svi igrači moraju da odgovore na tu njihovu agresivnost. Moramo da pomognemo, da mu obezbedimo više prostora da igra, a i da neki drugi igrači u bitnim trenucima preuzimaju odgovornost. Ne, ne mislim da će sa naše strane biti neke posebne nervoze, usredsređeni smo na sebe - rekao je Milutinov u Manili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading