OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Pešić pred POLUFINALE povukao IZNENADAN potez!

Autor:

Sport

06.09.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Srbije čeka rivala za plasman u finale.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Pešić pred POLUFINALE povukao IZNENADAN potez!

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije je fenomenalnom igrom protiv Litvanije i ubedljivom pobedom izborila ulazak u polufinale Mundobasketa, a ko će joj biti rival u borbi za finale znaće se posle današnjeg okršaja Kanade i Slovenije (14.30).

Srbija je otkazala današnji trening, isto su uradili i Amerikanci, a selektor Svetislav Pešić već posle plasmana u polufnale najavio je tokom konferencije da će reprezentativci imati slobodan dan, iako to od igrača niko nije očekivao.

Sada je već izvesno da će "orlovi" u petak od 10 časova i 30 minuta igrati polufinalnu utakmicu, a u slučaju da Kanada izbaci Dončića i ekipu, naši košarkaši već mogu da slave.

Foto: Starsport

 

Naime, ukoliko Slovenija ispadne, Srbija će već izboriti plasman na Olimpijske igre u Parizu naredne godine, jer joj je, osim trijumfa "zemlje javorovog lista", bila neophodna i pobeda Sjedinjenih Američkih Država nad Italijom, što se i dogodilo.

Podsetimo, Amerikanci su deklasirali "azure" i poslali ih kući već posle četvrtfinalnih okršaja.

Inače, posle ovog Svetskog prvenstva biće poznat novi planetarni šampion, pošto je branilac titule Španija eliminisana od Kanađana u poslednjem kolu druge runde grupne faze. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading