ZA OVU DRŽAVU SU MNOGI DAVALI KOLENA I LEĐA! Bivši reprezentativac poslao MOĆNU poruku podrške Simaniću! Podržao ga i ljubimac GROBARA! (FOTO)

Autor:

Sport

04.09.2023

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije nesrećno završio učešće na Mundobasketu.

ZA OVU DRŽAVU SU MNOGI DAVALI KOLENA I LEĐA! Bivši reprezentativac poslao MOĆNU poruku podrške Simaniću! Podržao ga i ljubimac GROBARA! (FOTO)

Foto: Starsport

Boriša Simanić

Teška povreda i operacija bubgrega, posle kojeg je ostao bez istog, koštala je Borišu Simanića daljeg učešća na Mundobasketu.

Odmah posle hirurškog zahvata koji je izveden kod asa Saragose, oglasio se i doktor srpske reprezentacije Dragan Radovanić.

Mnoge sportske ličnosti dale su podršku nekadašnjem igraču Crvene zvezde Meridianbet, a sada je to učinio i Dejan Musli.

Nekadašnji ljubimac grobara, koji je sa uspehom nastupao za Partizan i reprezentaciiju Srbije, ostavio je na društvenim mrežama poruku sledeće sadržine:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dejanmusli

- Za ovu državu su mnogi onomad davali svoje živote. I to je prošlo i zaboravilo se. Za ovu državu su mnogi davali svoje slobodno vreme. I to je prošlo i zaboravilo se. Za ovu državu su mnogi davali kolena i leđa, ligamente i hrskavice. I to je prošlo i zaboravilo se. Ovo što se desilo dobrom Boriši ne bi trebali da zaboravimo! Drži se Momčino! - oglasio se Dejan Musli na Instagramu.

 

 

Foto: printscreen/instagram

 

Njegovu poruku podržao je još jedan bivši igrač Partizana Ratko Varda, koji je podelio Muslijev status uz komentar:

- Bravo Dejan Musli - napisao je Varda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading