REPREZENTATIVCI SLOŽNI PRED MUNDOBASKET: "Zadovoljni smo, puni entuzijazma idemo u Manilu!"

Autor:

Sport

21.08.2023

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najavili su naši igrači velike stvari na šampionatu sveta.

REPREZENTATIVCI SLOŽNI PRED MUNDOBASKET: "Zadovoljni smo, puni entuzijazma idemo u Manilu!"

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je selekciju Brazila u poslednjoj kontrolnoj utakmici uoči ovogodišnjeg Mundobasketa.

"Orlovi" su na Kupu solidarnosti u Šenženu pobedili rivala iz Južne Amerike rezultatom 89:85 (21:20, 24:18, 19:21, 25:26).

Posle meča, izjave su dali Filip Petrušev i Aleksa Avramović, koji su istakli da je meč protiv Brazila bio odlična provera pred početak Mundobasketa.

- Dobar turnir za nas, dve pobede. Mislim da smo podigli formu u odnosu na turnir u Grčkoj tako da i dalje imamo par stvari da korigujemo pre početka prvenstva, ali mislim da smo izgledali dobro. Danas smo bili nekompletni i ono pravo tek predstoji pa ćemo biti najbolja verzija tek u Manili - istakao je Petrušev.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije

Sa njim se složio i plejmejker Partizana, koji je dodao da naš tim pun entuzijazma putuje u Manilu.

- Dobro, vrlo kvalitetne dve provere, prvo protiv Kine sa kojom i otvaramo SP, a zatim i Brazilci koji su kvalitetni, koji imaju izuzetnu spoljnu liniju sa NBA igračima i bivšim NBA igračima i sjajno su povezani sa centrima poput Bruna Kabokla koji je odličan igrač. Imali smo i pad i sitnih propusta, ali intenzitet je bio na visokom nivou i bez dvojice naših najboljih igrača izneli meč na pravi način i pobedom puni entuzijazma putujemo u Manilu - rekao je Aleksa Avramović.

Podsetimo, prvenstvo sveta startuje 25. avgusta, a naša selekcija igra dan kasnije svoj prvi meč na prvenstvu, protiv selekcije Kine (14h).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading