BOSANSKE ZVEZDE GRME NA SAVEZ! Nurkić: Četvorica spavamo u sobi, dodirujemo se nogama, OVO JE CIRKUS

Autor:

Sport

11.08.2023

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jusuf Nurkić i Džanan Musa poslali su snažnu poruku.

BOSANSKE ZVEZDE GRME NA SAVEZ! Nurkić: Četvorica spavamo u sobi, dodirujemo se nogama, OVO JE CIRKUS

Foto: FIBA

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine od 13. do 20. avgusta na pretkvalifikacionom olimpijskom turniru Poljskoj brusiće formu za nastupajuće obaveze na Svetskom prvenstvu (počinje 25. avugsta), a prethodno su najveće zvezde tima iznele nekolicinu bizarnih problema s kojima se suočavaju.

Uoči mečeva koje BiH igraju u okviru grupe B protiv selekcija Portugala, Mađarske i domaćina Poljske, javnosti su se obratili Jusuf Nurkić i Džanan Musa.

- Okupili smo se svi kako bi poslali snažnu poruku. Poslednjih 30 godina prolazimo iste probleme. Od uslova moramo krenuti. Imamo velike probleme svake godine. Mi ne možemo da dobijemo osnovne stvari, nemamo kome da se obratimo. Mi pravimo mnogo bolje rezultate od uslova. Mi moramo razmišljati kako ćemo porodice da smestimo. Nemamo uslove, četvorica spavaju u sobi. Idemo u Poljsku da osvojimo turnir. Političarima plate ne kasne, ništa im ne kasni. Nemamo kondicionog trenera. Da deci koju u budućnosti žele nastupati za BiH moramo osigurati normalne uslove. Kod nas je cirkus i odlaziće da igraju za druge reprezentacije - kaže Nurkić.

Musa je samo potvrdio reči svog saigrača. 

- Stvari koje je Jusuf rekao su stvari koje mi svi znamo. Stvari koje se moraju odmah rešiti. Mi nemamo plan, nemoguće je da u jednoj reprezentaciji četvorica spavaju u jednoj sobi i dodiruju nogama. Bitno je da Savez stane iza nas. Dok druge selekcije imaju po 9, 10 pripremnih utakmica, mi imamo dve. Mi idemo da osvojimo turnir, ali pitanje je da li je ovo normalno. Ne radimo dovoljno dobar posao i ne radimo na vreme sve što je u vezi sa pripremnim utakmicama i putovanjima - rekao je Musa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading