NOVA BOMBA IZ NBA SAMO ŠTO NIJE EKSPLODIRALA: Armani dovodi petostrukog "ol-star" igrača

Autor:

Sport

02.08.2023

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodno je stigao Kemba Voker

NOVA BOMBA IZ NBA SAMO ŠTO NIJE EKSPLODIRALA: Armani dovodi petostrukog "ol-star" igrača

Foto: profimedia

Nova transfer-bomba u Evroligi! Milanski Armani je na pragu da angažuje NBA zvezdu Džona Vola (32), koji je najbolje partije pružao u Vašington Vidzarsima.

Petostruki "ol-star" igrač na taj način mogao bi stopama takođe poznatog Kembe Vokera, nakon što je nedavno potpisao ugovor s Monakom, timom našeg stručnjaka Saše Obradovića. Zanimljivo da su Vol i Voker isto godište, ali je Kemba četiri puta nastupio na "ol-staru".

Portal „Basketnews“ prenosi da je milanska Olimpija u pregovorima sa plejmejkerom nakon 13 godina u najjačoj ligi sveta. Prethodne dve sezone igrao je za Kliperese i Hjustron i nije bio na prepoznatljivom nivou, čemu su doduše uticale i brojne povrede. Za tim iz Los Anđelesa u proteklom ciklusu NBA lige davao je prosečno 11,4 poena na ukupno 34 utakmice. Najbolja sezona bila mu je 2016/17. kada je beležio 23.1 poen, 4.2 skoka i 10.7 asistencija u proseku.

U 2023. godini zaradiće je šest i kusur miliona dolara od ugovora. 

Vol je studirao na Kentakiju, a 2010. bio je prvi pik Vizardsa na NBA draftu. Armani iz Milana bi sledeće sezona trebalo da bude jači i za Nikolu Mirotića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading