MIROTIĆ "SEDEO NA VIŠE STOLICA": Žestoke OPTUŽBE na račun nesuđenog pojačanja Partizana: To je SVIMA GOVORIO!

Autor:

Sport

01.08.2023

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljive informacije stigle su u javnost.

MIROTIĆ "SEDEO NA VIŠE STOLICA": Žestoke OPTUŽBE na račun nesuđenog pojačanja Partizana: To je SVIMA GOVORIO!

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

Prvi čovek Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos, važi za jedno od najzanimljivijih lica u svetu evropske košarke.

"Nema dlaku na jeziku" Janakopulos, pa tako često direktno iznosi informacije koje potresaju planetu, a poslednja je bila u vezi sa Nikolom Mirotićem kog je optužio da je "sedeo na više stolica".

U jednom trenutku sam pričao sa njim i imali smo dobar razgovor. Čuli smo se telefonom jedne noći. Pokazao mi je koliko je voleo Grčku. Kada smo prekinuli, rekao sam da ne vidim način da Mirotić ne dođe u Panatinaikos. A onda sam saznao da je i drugim timovima govorio isto - otkrio je Janakopulos, pa osuo žestoku paljbu po nekadašnjem prvom čoveku Evrolige Đordiju Bartomeuu:

Republika

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

 

- Srećom, shvatili su da ovaj gangster mora biti zamenjen. Potpuno sam svestan šta pričam. Čovek nikada nije bio zainteresovan za napredak košarke. Panatinaikos je uvek bio na suprotnoj strani jer ju je voleo. Kao porodica smo uložili mnogo novca.

Otkrio je potom i više detalja zbog kojih ima takvo mišljenje.

- Za razliku od mnogih drugih klubova investirali smo i trošili, a onda radili neprestano. Nije nas nijedna Vlada podržavala, niti su nam banke davale pozajmice za džabe. A nismo imali ni fudbalske klubove iza sebe. Radili smo naporno svakog dana i vodili račina gde će naš novac ići. Kako je moguće da čujete u ugovorima za TV prava od 6-7.000.000, a vi dobijete samo 1.000.000? Kako je moguće da ne znamo za šta smo potpisali? Nisu hteli da nam daju naš ugovor. Još 2002. smo bili spremni da ne odigramo finale u Bolonji. Bili smo na drugoj strani jer nismo znali gde je naš novac išao. Čujem za Dubai, vidim Paulijusa Motiejunasa i Dejana Bodirogu, kojima ništa nije potrebno. Koje Bodiroga ima potrebe?! - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading