VELEOBRT POSLE PARTIZANA: Nikola Mirotić ODLAZI iz Evrope?!

Autor:

Sport

28.07.2023

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši španski reprezentativac ima unosnu ponudu na stolu, seli se "preko bare"?

VELEOBRT POSLE PARTIZANA: Nikola Mirotić ODLAZI iz Evrope?!

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

Krilni centar Nikola Mirotić ovog leta bi mogao da napusti Evropu. Prema saznanjima "Kurira", nekadašnji reprezentativac Srbije ima ponudu San Antonija i predstavlja veliku želju trenera Sparsa Grega Popovića.

NEMA MIROTIĆA, ALI JE STIGAO CENTAR: Amerikanac iz Makabija POTPISAO jednogodišnji ugovor!

"Ludi Srbin" u Mirotiću vidi idealno pojačanje za franšizu iz Teksasa i njegovo iskustvo bilo bi dragoceno za mlad tim koji je u fazi formiranja. Takođe, on ne bi brinuo za novac, budući da na stolu ima finansijski znatno moćniju ponudu u poređenju sa platežnim sposobnostima evropskih velikana.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mirotić kod Popovića?

Podsetimo da je Mirotić imao postignut dogovor sa Partizanom, ali je u poslednjem momentu odustao od potpisa zbog "pretnji i pritisaka". Potom se spekulisalo da će pojačati Efes, Panatinaikos ili Monako, a poslednje informacije su govorile da je najbliži Milanu.

Međutim, na pomolu je preokret u vidu povratka sjajnog košarkaša u NBA, gde je sa uspehom igrao za Čikago, Nju Orleans i Milvoki.

Mirotić je nedavno otpušten iz Barselone, dve godine pre kraja ugovora, zbog čega će svoja prava potražiti na sudu. Od Katalonije se oprostio titulom u ACB ligi, a da li to ujedno predstavlja i oproštaj od Starog kontinenta videćemo narednih dana...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading