POTVRĐENO IZ PRVE RUKE: Željko naciljao TOP POJAČANJE!

Autor:

Sport

28.07.2023

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli imaju plan, ali čekaju razvoj događaja iz Amerike.

POTVRĐENO IZ PRVE RUKE: Željko naciljao TOP POJAČANJE!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaški klub Partizan silno je zainteresovan za dugogodišnjeg NBA centra Frenka Kaminskog, potvrđuje "Mozzart sport" iz menadžerskih krugova bliskih igraču. Pored crno-belih, Kaminskog želi i izraelski Makabi, ali je njegov prioritet da pronađe angažman u najkvalitetnijoj ligi sveta i ostane "preko bare".

Kaminski je bio deveti pik na draftu, a odabran je od strane Džordanovog Šarlota. Nakon četiri sezone u dresu Hornetsa prešao je u Finiks, igrao je i za Atlantu zajedno sa Bogdanom Bogdanovićem, a poslednji klub bio mu je Finiks.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Potvrđeno - Kaminski na meti Partizana

Pomenuti izvor otkriva da Kaminski, što se tiče Starog kontinenta, može da bira - Beograd ili Tel Aviv. Ipak, preduslov je da se prethodno ne dogovori sa NBA franšizama...

Iz ugla "parnog valjka", ovo leto je obeležio neuspešan lov na krilnog centra Nikolu Mirotića, a Partizan su za sada pojačali Ognjen Jaramaz i Mateuš Ponitka. Trener crno-belih Željko Obradović traži zamenu za francuskog asa Matijasa Lesora, koji se preselio u Panatinaikos, a postoje ozbiljni izgledi da će izbor pasti na Kaminskog...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading