RIVAL SRBIJE NA MUNDOBASKETU SE NE ŠALI: Bivši košarkaš Zvezde Meridianbet SPREMAN!

Autor:

Sport

28.07.2023

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak dolaze bez najveće zvezde tima.

RIVAL SRBIJE NA MUNDOBASKETU SE NE ŠALI: Bivši košarkaš Zvezde Meridianbet SPREMAN!

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Džon Holand

Portoriko je objavio spisak od 14 igrača na koje računaju na Svetskom prvenstvu u košarci koje se igra od 25. avgusta do 10. septembra i biće održano u Japanu, Indoneziji i Filipinima.

Ovo je zanimljivo za nas jer se Srbija nalazi u grupi B zajedno sa Portorikom, Kinom  i Južnim Sudanom.

Tim Portorika izgleda ovako:

Tremont Voters,Džordan Hauard, Itan Tompson, Džon Holand, Stiven Tompson, Filip Viler, Alim Ford, Ajzea Pinjeiro, Džastin Rejes, Kristofer Ortiz, Ismael Romero, Džordž Kondit,  Timaj Parker-Rivera, Arnaldo Toro.

Na spisku nema Hosea Alvarada, NBA plejmejkera koji je najveća zvezda ove reprezentacije, i čovek koji je postao poznat svojim neobičnim krađama lopte kada se prikrade protivniku iza leđa.

Tu je bivši igrač Crvene zvezde Meridianbet Džon Holand, koji je ostao u lepom sećanju delijama, iako nije pružio partije kakve su se od njega očekivale.

Foto: Starsport

Džon Holand

 

S druge strane, grobari ga ne pamte po dobrom. Naime šut za pobedu kada su igrali protiv Burse u osmini finala Evrokupa delo je upavo reprezentativca Portorika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading