JOKIĆ SE POJAVIO U JAVNOSTI! Viđen prvi put posle ODLUKE da ne igra na Mundobasketu! Evo gde je uživao! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.07.2023

23:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji košarkaš sveta odmara pred povratak u SAD.

JOKIĆ SE POJAVIO U JAVNOSTI! Viđen prvi put posle ODLUKE da ne igra na Mundobasketu! Evo gde je uživao! (VIDEO)

Foto: printscreen/Instagram

Odluka Nikole Jokića da ne nastupi za reprezentaciju Srbije na predstojećem Mundobasketu u Manili, izazvala je različite komentare.

Nije dugo bilo prvog asa Denvera pošto je odbio poziv selektora Pešića, ali se danas prvi put pojavio na javnom mestu, gde je uživao u basketu 3 na 3.

Preciznije, "Džoker" je iskoristio svoje slobodno vreme da dođe i pogleda mečeve basketa u rodnom Somboru, pa je tamo usnimljen kako mirno sedi i uživa u majstorijama aktera.

Jokić je pažljivo pratio duel Jandžuanga i Avijatora, a više puta u prošlosti je napominjao kako je u današnje vreme teško naći igrače koji bi igrali na terenima u kraju.

Podsetimo, prethodno je centar Denvera boravio na jednoj svadbi, dok je pre toga proslavio pehare koje je osvojila njegova ergela.

Navijači srpske selekcije, ipak, veruju da će se Nikola predomisliti i staviti na raspolaganje nacionalnom timu, ako Pešićevi "orlovi" na Svetskom prvenstvu obezbede vizu za Olimpijske igre u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading