JEDNOM GROBAR, UVEK GROBAR! Lesor tužan zbog Partizana? Od OVOG OBELEŽJA se ne odvaja, a PROVOCIRAO je i Parižane

Autor:

Sport

26.07.2023

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš crno-belih aktivan na društvenim mrežama

JEDNOM GROBAR, UVEK GROBAR! Lesor tužan zbog Partizana? Od OVOG OBELEŽJA se ne odvaja, a PROVOCIRAO je i Parižane

Foto: Prinsktrin/instagram

Francuski košarkaš Matijas Lesor za samo dve sezone u dresu Partizana postao je miljenik navijača, jer je naročito u prethodnoj eksplodirao i bio jedan od glavnih protagonista u osvajanju titule AdmiralBet ABA lige i zapažene uloge crno-belih u Evroligi. Zapravo je ta ljubav obostrana, što je mnogo puta dokazao.

Sjajan ciklus u eliti u kojem je prosečno beležio 12 poena, a klub iz Humske posle istorijske plej-of serije ispao od Real Madrida posle preokreta (od 0:2 do 3:2), potom i povratak na regionalni tron nakon deceniju, očigledno će pamtiti večno.

Republika

Foto: Starsport

ZAUVEK GROBAR: Matijas Lesor

Crno-belih obeležja, iako je prešao u redove Panatinaikosa nedavno, takođe, nije se odrekao. Ovog puta u prvi plan je istakao masku za telefon na kojoj piše "Partizan". Lesor je, naime, tokom leta u avionu napravio selfi-fotografiju i objavio je na Instagramu, ali uz tužni emotikon. Mnogi "grobari" to su protumačili kao setu zbog odlaska iz Partizana, dok je izvesnije da je neraspoložen jer se vraćao iz rodnog Martinika u Pariz. I to bez porodice.

Nedugo zatim još jednom je pokazao svoju "ludu" stranu, pošto je za navijačke standarde pokazao veliku smelost. Matijas je, naime, ured Pariza, doma Pari Sen Žermena čiji huligani slove za ekstremne i "lake na incidentima", prošetao u dresu Marselja. Ništa to ne bi bilo čudno da nije u pitanju najljući rival "svetaca".

Republika

Foto: Prinsktrin/instagram

SMELO: Lesor u Parizu nosi dres Marselja

Lesor, dakle, na najbolji način koristi slobodne dane pošto ga uskoro očekuje početak priprema sa reprezentacijom Francuske, budući da se našao na spisku od 14 imena koja su kandidati da predstavljaju "trikolore" na Mundobasketu 2023. u Indoneziji, Japanu i na Filipinima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading