OVAKO SE PRAVE ŠUTERI! Milan Gurović OTKRIO DETALJE sa SPECIJALNOG TRENINGA! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.07.2023

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko dođe kod njega definitivno može puno da nauči.

OVAKO SE PRAVE ŠUTERI! Milan Gurović OTKRIO DETALJE sa SPECIJALNOG TRENINGA! (VIDEO)

Foto: ST/Nikola Mutić

Milan Gurović

Milan Gurović jedan je od najboljih šutera koje je Srbija ikada imala.

Zbog toga ne čudi da mnogi mladi košarkaši širom planete dolaze upravo kod njega u akademiju, kako bi specijalnim treninzima "doterali" svoj šut i napredovali u svim segmentima igre.

Sada je, ekskluzivno za naš portal, Milan Gurović otkrio detalje sa specijalnog treninga za šutere! U jednoj ruci čunj, u drugoj lopta, savršen izbačaj i pogodak "kao kap"! Baš u njegovom stilu! Uostalom, pogledajte i sami...

Gurović je tokom karijere često svojim trojkama donosio mnogo radosti Srbiji, a u razgovoru za naš portal žestoko je kritikovao sve košarkaše koji se nisu odazvali pozivu Svetislava Pešića.

Ako njima nije čast da igraju za Srbiju, ne znam šta da kažem. Vidi, brate, klinci od 19-20 godina, nažalost, ginuli su sa za ovu zemlju. Ostajali su invalidi, osakaćeni. Postali smo niko i ništa ako je nekome teško da odvoji jedno leto za svoju zemlju. Nek uzmu deset stranaca više i ovako smo u pi***j materini, nismo više zemlja košarke niti bilo šta. Majstori, ne možete nekoliko nedelja da odvojite za svoju zemlju, strašno. Šta ćemo s onima koji su za istu izgubili ruku, nogu ili oko, a tebe živog i zdravog ne mogu da gledaju tim jednim okom što mu je ostalo. Nekada smo se, bre, pripremali po dva meseca, a sada gledaju samo svoju guzicu. Posle se pitamo gde su nam talenti, zašto nemamo uspehe u mlađim kategorijama. Samo svoje dupe gledaju - rekao je, između ostalog, Milan Gurović, a kompletnu priču sa njim pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading