"ORLOVI" U NEOČEKIVANOM PROBLEMU! Dok Pešić BROJI OTKAZE, rival Srbije dobio STRAŠNO POJAČANJE: Amerikanac PROMENIO IME i dobio pasoš Kine!

Autor:

Sport

24.07.2023

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Đorđević može da se raduje.

"ORLOVI" U NEOČEKIVANOM PROBLEMU! Dok Pešić BROJI OTKAZE, rival Srbije dobio STRAŠNO POJAČANJE: Amerikanac PROMENIO IME i dobio pasoš Kine!

Foto: Tanjug/AP

Entoni Dejvis, Denis Šruder i Kajl Anderson

Još malo je ostalo do početka Svetskog prvenstva u košarci koje će se održati od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Indoneziji i na Filipinima.

Čitava Srbija sa nestrpljenjem očekuje ponedeljak popodne kada će u 16 časova selektor "orlova" Svetislav Pešić objaviti na koje igrače računa za predstojeći Mundobasket.

Prema prvim najavama naš nacionalni tim biće drastično oslabljen, te u njemu neće biti Nikole Jokića, Vasilija Micića, Nikole Kalinića, ali ni od ranije povređenog Vladimira Lučića i još nekolicine košarkaša.

I dok Pešić broji otkaze, rival Srbije, Kina, i selektor ove reprezentacije, Aleksandar Đorđević, mogu da se raduju jer su dobili strašno pojačanje!

Amerikanac Kajl Anderson, inače košarkaš Minesote koji je u sezoni za nama u NBA ligi prosečno beležio 9,4 poena, 5,3 skoka i 4,9 asistencija po meču uz indeks korisnosti 10,8, dobio je pasoš najmnogoljudnije zemlje na planeti i staviće se na raspolaganje Đorđeviću za Mundobasket.

 

 

Uz to, Anderson je promenio i ime, te će se sada zvati Li Kajer.

Njega nije bilo na prvobitnom spisku Kineza, ali nema dileme da će uskoro i on biti dodat na isti.

Podsetimo, pored Srbije i Kine u istoj grupi na Mundobasketu nalaze se i Portoriko i Južni Sudan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading