PANATA NASTAVLJA DA SE POJAČAVA: Fenomenalni šuter pojačao "zelene" (VIDEO)

Autor:

Sport

14.07.2023

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki velikan nastavlja sa akvizicijama.

PANATA NASTAVLJA DA SE POJAČAVA: Fenomenalni šuter pojačao "zelene" (VIDEO)

Foto: Instagram/Printscreen/dpg7000

Panatinaikos je prošle sezone ostao bez plasmana u TOP 8 fazu Evrolige, poražen je od Olimpijakosu u finalu šampionata Grčke, pa je uspedio potpuni restart.

Pojačanja se nižu kao na filmskoj traci, a nova karika u lancu tima iz Atine je američki biek Kajl Gaj, prošle sezone uzdanica Huventuda iz Badalone.

 

 

Gaj je protekle sezone bio senzacionalan, pogotovo u doigravanju gde je znao da ubaci i po devet trojki za utakmicu! U Evrokupu je odigrao 21 meč i imao skoro 12 poena, 2,6 asistencija i 1,7 skokova, dok je u ACB ligi bio još bolji sa 13 poena, 2,1 dodavanjem i 1,8 uhvaćenih lopti na 40 nastupa. U tri meča protiv Baskonije i Real Madrida ubacio je čak 21 trojku!

Pre Gaja u klub iz OAKA arene stigli su u Matijas Lesor, Luka Vildoza, Joanis Papapetru, Nikos Adekombo, Džerian Grant, Konstantino Mitoglu, Dimitris Moraitis i Kostas Slukas…

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading