Nikola Jokić skočio sa litice! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.07.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivao snimak koji nije za one sa slabim stomakom.

Nikola Jokić skočio sa litice! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Najbolji košarkaš planete Nikola Jokić, posle naporne NBA sezone u kojoj je odveo Denver Nagetse do prvog šampionskog prstena u istoriji franšize, odmara radeći ono što mu srce želi.

Ubrzo nakon osvojene titule u najjačoj ligi na svetu, Džoker je stigao u Srbiju, gde je gledao svoje konje na trkama u Somboru.

Posle toga su se na društvenim mrežama pojavili video snimci sa lude žurke, gde se Nikola peo na sto kada ga je pogodila pesma, a zatim i fotografije iz Italije kako sa narodom sedi na trotoaru i druži se.

Nekoliko dana kasnije, Jokić se sa društvom uputio ka Bosni i Hercegovini, gde je uživao na raftingu Drinom, a sada se baš odatle pojavio novi snimak.

Naime, jedna od Nikolinih prijateljica je zabeležila trenutak kada centar Denvera skače sa litice u ledenu reku.

Na sve pomenute načine Džoker puni baterije uoči nove naporne sezone, koju će, nadamo se, početi u dresu reprezentacije Srbije na predstojećem Mundobasketu.

O tome je za naš portal nedavno govorio i proslavljeni košarkaški trener Miroslav Muta Nikolić.

- Čovek je umoran, treba i njemu da se odmori. Pustimo ga da radi ono što voli, da uživa u tom svom hobiju - konjima, da bude s porodicom, prijateljima, nek zadovolji svoje potrebe jer ga sigurno drma jaka nostalgija što je veći deo godine tamo daleko. Nek se izduva i na raftingu, provodu, neka diše. Verujte mi, sve je do glave, samo da je ona na mestu. A Jokićeva glava je jaka kao stena. Za košarku ćemo lako, pa to su profesionalci, nekoliko treninga i u ritmu je - rekao nam je tom prilikom Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading