VAŽAN POTPIS U REALU! Partizan je zavio u crno, pa NAGRAĐEN novim ugovorom!

Autor:

Sport

12.07.2023

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski košarkaš Serhio Rodrigez potpisao je novi ugovor sa čelnicima Reala i ostaće u klubu do juna sledeće godine, saopšteno je danas na sajtu prvaka Evrope.

VAŽAN POTPIS U REALU! Partizan je zavio u crno, pa NAGRAĐEN novim ugovorom!

Foto: Starsport

Duel Pantera i Rodrigeza

Rodrigez (37) se u Real vratio prošlog leta i pomogao Madriđanima da osvoje Evroligu, a posebno dobre partije je pružao u finišu najjačeg evropskog klupskog takmičenja.

Prethodno je bio član Madriđana od 2010. do 2016. godine, a u dresu "kraljevskog kluba" osvojio je dve Evrolige, tri titule prvaka Španije i četiri Kupa kralja.

Popularni Ćaćo je u predhodnoj sezoni posebno zablistao u petoj utakmici protiv Partizana u četvrtfinalu, kojim je doneo kraljevskom klubu plasman na Završni turnir u litvanskom Kaunasu.

Takođe, pdigrao je vrhunski i na fajnal-foru, prvo u polufinalu sa 12 poena i 5 asistencija protiv Barselone, a posle i sa 15 koševa i 9 dodavanja u velikom finalu protiv Olimpijakosa.

 

 

Ovo će Rodrigezu biti 14. sezona u Evroligi, a ukupno osma sa Realom, gde je u drugom mandatu od 2021. godine.

Inače, Madriđani su trijumfom u Litvaniji osvojili 11. pehar u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju, po čemu su apsolutni rekorderi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading