NBA LEGENDA IZVREĐALA SRBINA: Jokić je nilski konj, ploča kitovog mesa!

Autor:

Sport

12.07.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozne reči dvostrukog šampiona najjače lige na svetu.

NBA LEGENDA IZVREĐALA SRBINA: Jokić je nilski konj, ploča kitovog mesa!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Majamija

Nikola Jokić osvojio je dve MVP nagrade u NBA ligi, a kada mu ove godine nisu dali laskavo priznanje, odveo je iz inata Denver Nagetse do šampionskog prstena.

Srpski centar već godinama dominira parketima u SAD, ali se, i pored toga, vodi polemika o njegovoj konstituciji koja nije tipična za Amerikance i nije ono što oni zamišljaju kao idealnog košarkaša. Međutim, Džokeru je to evidentna prednost, pa se ne obazire na zlurade komentare.

Međutim, Ajzea Tomas, nekadašnji NBA as, prešao je granicu pristojnosti. Pritom je to uradio gledajući Letnju ligu, ali ne upoređujući neke nove klince sa Nikolom.

On je u toku prenosa meča između Toronta i Klivlenda sa drugim komentatorom pričao o MVP NBA finala i prisetio se scena sa meča protiv Finiksa kada je Jokić imao duel sa vlasnikom Sansa Metom Išbijom, a kojoj je prisustvovao.

- Kad je bio blizu Meta Išbije, vlasnika Finiksa, i mene, jedina stvar koju sam mogao da kažem bila je: "Čoveče, Džoker je veoma veliki." Ne samo da je veliki nego je i masivan. Težina koju nosi... Ali Džoker je kao topla, velika ploča kitovog mesa. Znaš na šta mislim. Bio je masivan. Neverovatan. Ponavljam, on nema definiciju, on je kao nilski konj - rekao je Tomas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading