NEKADAŠNJI JOKIĆEV SAIGRAČ ŠOKIRAO PLANETU: Bitniji mi je novac od NBA prstena!

Autor:

Sport

11.07.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog toga je tu gde jeste.

NEKADAŠNJI JOKIĆEV SAIGRAČ ŠOKIRAO PLANETU: Bitniji mi je novac od NBA prstena!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Nekadašnji košarkaš Denver Nagetsa, Geri Heris, imao je zanimljivu izjavu u podkastu kod bivše NBA zvezde Džefa Tiga. Naime, član Orlando Medžika naglasio je da mu je novac preči od rezultatskih uspeha.

- Sve NBA ekipe pričaju da su kao porodica. Nemojte, molim vas... Ne razmenjuješ članove porodice. Uvek bih uzeo maksimalni ugovor ispred titule prvaka. U redu mi je kad imaš maksimalni ugovor, pa onda želiš nešto da osvojiš - objasnio je Heris.

Raspravi se priključio i voditelj, koji deli mišljenje sagovornika.

- Mrzim kad ljudi pričaju da samo žele da pobeđuju. Ne, čovječe, ja želim da zaradim. Mogu da gubim, samo mi daj lovu. Radije bih bio u gubitničkoj ekipi, postizao 20 poena po utakmici i onda rekao da me razmene jer želim da pobeđujem - rekao je Tig.

Heris je za Denver igrao od 2014. kada je došao u ligi, pa sve do 2021. kada je trejdovan u Orlando. Samo dve godine kasnije, Nagetsi su osvojili prvu titulu u istoriji tog tima iz Kolorada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading