GLAVOBOLJA ZA PEŠIĆA: Nikola se POVREDIO - problem pred Mundobasket!

Autor:

Sport

11.07.2023

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se nikako neće svideti selektoru "orlova".

GLAVOBOLJA ZA PEŠIĆA: Nikola se POVREDIO - problem pred Mundobasket!

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

Ostalo je još mesec i po dana do početka Svetskog prvenstva u košarci, a Svetislav Pešić, selektor reprezentacije Srbije, i dalje nije saopštio širi spisak igrača na koje računa za ovo takmičenje.

Za razliku od brojnih selekcija, koje su saopštile ili širi, ili krajnji spisak, Pešić je rešio da tu odluku pomeri što je kasnije moguće, verovatno da bi video u kakvom su stanju koji igrači.

Sada, na samo 45 dana do Mundobasketa, pojavio se potencijalni problem u vidu Nikole Jovića. Naime, košarkaš Majami Hita je doživeo povredu na utakmici Letnje lige protiv Boston Seltiksa. Nikola je povredio stopalo, a iako u prvi mah nije delovalo kao ozbiljno, očigledno je da se ta nelagodnost osetila na sinoćnjoj utakmici ovog takmičenja.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jović u dresu Majamija

Naime, Jović je odigrao svega 19 minuta za Majami, u porazu Hita od Finiksa sa 73:70, a tom prilikom je postigao svega tri poena, bez ijednog pogođenog šuta iz igre. Očigledno je da ga povreda muči, što može predstavljati problem za Srbiju.

Jović je nedavno izjavio da bi želeo da igra na Mundobasketu i da će se staviti selektoru na raspolaganje, a jasno je da bi imao šta da ponudi našoj reprezentaciji. Ostaje nada samo da povreda nije teže prirode i da će se Jović što pre oporaviti.

Podsetimo, prvenstvo sveta u košarci se ove godine igra u Japanu, Indoneziji i na Filipinima. Turnir počinje 25. avgusta, a veliko finale je zakazano za 10. septembar i biće odigrano u Filipini Areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Alesandro

12.07.2023 08:43

Dajte, ljudi, dečko je stvarno talanat i biće jedan od lidera tima u budućnosti, ali da je ovo problem za Pešića, a imamo na trojci i četvorci Lučića, Ristića, Mitrovića, Bjelicu, Pokuševskog...