MIŠKO ODUŠEVIO NACIJU! Ražnatovićeva OBJAVA govori da će Jokić IGRATI za Srbiju na Mundobasketu?! (FOTO)

Autor:

Sport

09.07.2023

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je veća šansa da gledamo najboljeg košarkaša sveta u dresu "orlova" na Svetskom prvenstvu ovog leta.

MIŠKO ODUŠEVIO NACIJU! Ražnatovićeva OBJAVA govori da će Jokić IGRATI za Srbiju na Mundobasketu?! (FOTO)

Foto: Starsport

Predstojeći Mundobasket sve više kuca na vrata, a kako se bliži start takmičenja u Indoneziji, Japanu i na Filipinima, raste znatiželja u javnosti da li će Nikola Jokić igrati za reprezentaciju?

Još uvek zvanične potvrde nema, ali je njegov menadžer Miško Ražnatović jednom objavom na Instagramu bacio naciju u trans!

Agent najboljeg košarkaša sveta je objavio fotografiju velikog bilborda posvećenog obeležavanju 100 godina "magične igre pod obručima" u Srbiji.

Na slici su legendarni Radivoj Korać i Nikola Jokić, pa je Ražnatović "podebljao" nadu da će se Jokić odazvati pozivu Svetislava Pešića.

Foto: Printscreen/Instagram

Objava Miška Ražnatovića

Podsetimo, "Džoker" je sa Denverom ove sezone osvojio prvu, istorijsku, titulu sa Nagetsima, pošto su u finalnoj NBA seriji pobedili Majami sa 4-1.

Igračima "grumenja" priređen je spektakularan doček na ulicama glavnog grada Kolorada, da bi se posle toga MVP finalnih okršaja uputio ka Srbiji i trenutno odmara u svom Somboru.

U međuvremenu je Nikola stigao da pogleda trku za "Pehar grada Sombora", gde je njegovo grlo zauzelo drugo mesto, dok je sa grlom "Kubitsa" takođe iz štale "Drim Kečer" trijumfovao u Avinjonu, na trci u Francuskoj.

Potom je odlučio da ode na rafting, gde je sa porodicom i prijateljima nastavio da uživa u zasluženom odmoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading