OGLASIO SE MIŠKO RAŽNATOVIĆ! Poznato da li će VELIKA ŽELJA Partizana doći kod Obradovića!

Autor:

Sport

08.07.2023

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli se okreću novim rešenjima.

OGLASIO SE MIŠKO RAŽNATOVIĆ! Poznato da li će VELIKA ŽELJA Partizana doći kod Obradovića!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Reprezentativac Severne Makedonije Nenad Dimitrijević produžio je ugovor sa Uniksom, objavio je njegov menadžer Miško Ražnatović.

Dimitrijević je prošle sezone osvojio trofej u VTB ligi sa ekipom Uniksa, dok je, po pisanjima evropskih medija, ovog leta viđen kao pojačanje Partizana. Do sada u karijeri je ovaj košarkaš igrao još za Huventud i Valensiju.

 

 

Iako se reprezentativac Severne Makedonije mesecima pominjao kao moguća akvizicija Partizana u letnjim mesecima, za njegove usluge su zainteresovani Bajern i Panatinaikos, 

Ovaj 25-godišnji plejmejker minule sezone je skrenuo pažnju na sebe sjajnim partijama u dresu tima iz Kazanja, zbog čega je i proglašen za MVP VTB lige

Poznato je da je navijač Partizana, što on nikada nije krio, ali mu se želja da zaigra pred grobarima definitivno neće ostvariti.

Crno-beli su ove sezone, podsetimo, osvojili titulu u AdmiralBet ABA ligi i posle deset godina vratili pehar u Humsku.

Do sada su ekipu Željka Obradovića napustili franucski centar Matijas Lesor, koji nastavlja karijeru u Panatinaikosu, dok će istim putem i Grk Joanis Papapetru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading